18 mei 2015

RECIPE | HOMEMADE OREO FRAPPUCCINO


Hello my loves!  Ik heb alweer een tijdje niets meer van me laten horen. Sorry! Ik ben druk met de studie en werk. Maar..Vandaag heb ik een lekkere recept voor jullie! Ik zal in deze blogpost aan jullie uitleggen hoe je een Oreo frappuccino kunt maken thuis! Yummy! I love Oreo! Heel gezond is dit niet, maar het is wel erg lekker. Het is trouwens super easy en snel om te maken.

Wat heb je nodig?
- Oreo's
- Vanille ijs
- Melk
- Chocolade stroop
- Slagroom

Doe eerst 3 bolletjes vanille ijs in de blender. Breek dan een aantal Oreo's, zodat het makkelijk te mixen is. Ik heb ongeveer 4/5 Oreo's gebruikt. Dit doe je ook in de blender. Daarna voeg je een beetje melk aan toe. Ik heb dit op gevoel gedaan, omdat ik heel veel melk niet zo lekker vind. Ik heb maar een klein beetje erin gedaan. Ik denk ongeveer een halve glas (ongeveer 125 ml). Dan is het tijd om alles te blenden! Doe daarna een beetje chocolade stroop in een leuke glas. Voeg dan de Oreo mix erbij. Top het af met een toefje slagroom en stukjes Oreo! Eetsmakelijk ;-)

Het rietje komt trouwens van de Hema. Vinden jullie het niet super schattig? Eindelijk een reden om het rietje een keertje te gebruiken haha.

Yours truly, Cindy 

1 reacties:

Julia van Dooren zei

Dit lijkt me heerlijk!!

♥ About me ♥Hi lovelies! ♥ Welkom op mijn blog. Ik ben Cindy, een 21-jarige marketing studente, die een grote passie heeft voor mode en beauty. Op mijn blog schrijf ik vooral artikelen over fashion, beauty, food en andere lifestyle gerelateerde onderwerpen.
Momenteel verblijf ik een aantal maanden in Brighton in Engeland. Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn avonturen!

Ik maak sinds kort ook video's, dus vergeet zeker niet om een kijkje te nemen op mijn Youtube kanaal: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers