18 mei 2015

RECIPE | HOMEMADE OREO FRAPPUCCINO


Hello my loves!  Ik heb alweer een tijdje niets meer van me laten horen. Sorry! Ik ben druk met de studie en werk. Maar..Vandaag heb ik een lekkere recept voor jullie! Ik zal in deze blogpost aan jullie uitleggen hoe je een Oreo frappuccino kunt maken thuis! Yummy! I love Oreo! Heel gezond is dit niet, maar het is wel erg lekker. Het is trouwens super easy en snel om te maken.

Wat heb je nodig?
- Oreo's
- Vanille ijs
- Melk
- Chocolade stroop
- Slagroom

Doe eerst 3 bolletjes vanille ijs in de blender. Breek dan een aantal Oreo's, zodat het makkelijk te mixen is. Ik heb ongeveer 4/5 Oreo's gebruikt. Dit doe je ook in de blender. Daarna voeg je een beetje melk aan toe. Ik heb dit op gevoel gedaan, omdat ik heel veel melk niet zo lekker vind. Ik heb maar een klein beetje erin gedaan. Ik denk ongeveer een halve glas (ongeveer 125 ml). Dan is het tijd om alles te blenden! Doe daarna een beetje chocolade stroop in een leuke glas. Voeg dan de Oreo mix erbij. Top het af met een toefje slagroom en stukjes Oreo! Eetsmakelijk ;-)

Het rietje komt trouwens van de Hema. Vinden jullie het niet super schattig? Eindelijk een reden om het rietje een keertje te gebruiken haha.

Yours truly, Cindy 

1 reacties:

Unknown zei

Dit lijkt me heerlijk!!

♥ About me ♥



Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy
Topshop 160115 300x250
NL EN Womens 336x250

Followers