13 april 2015

MY WEEK IN PHOTOS


Hoi allemaal!  Vandaag heb ik een 'my week in photos' voor jullie. Ik heb al heel lang niet meer zoiets gedaan en het leek me wel leuk om aan jullie te laten zien wat ik vorige week allemaal heb gedaan. De week was niet zo bijzonder. Ik zat in mijn tweede week van mijn tentamenweken, die trouwens altijd twee weken duurt. Ik had maar één tentamen en een Duits mondeling, dus het voelde voor mij echt als een vakantie. Ik ben nog naar de Food Market geweest in mijn stad en ik ben ein-de-lijk in het bezit van de MAC Faux! Verder heb ik vorige week veel lekkers gegeten, dus kijk vooral verder :-)


Op Tweede Paasdag ben ik met mijn zusje naar de eerste Hoornsche Foodmarket geweest. Ik houd echt van eten dus ik verwachtte er veel van, alleen het viel een beetje tegen. Er waren maar een aantal foodkraampjes en daar stonden al mega lange wachtrijen voor. Ik heb alleen een smoothie gekocht. Thuis aangekomen had ik zin in mijn favoriete Tony's Chocolonely reep, de karamel met zeezout variant. Als je dit nog nooit hebt gegeten, dan mis je echt wat in je leven. Serieus, dit is the best thing ever!


Dinsdag lag er iets leuks op mijn deurmat. Ik ben al jaren een Douglas card member en dan spaar je dus voor Beauties. Als je 1000 beauties heb gespaard, dan krijg je een tegoedbon van €5 euro. Het moment was eindelijk daar! Ik had 1000 beauties gespaard en ik wist waaraan ik het ging uitgeven: de MAC 'Faux'. Ik wilde deze al een tijdje hebben want hij is ZO mooi! In de avond heb ik een lekkere monchou taart gemaakt, want ik had weer zin in wat zoets. I love monchou 


Woensdag had ik het tentamen Handelsrecht. Ik vind recht heel interessant, maar deze stof over overeenkomsten en verdragen was zo saai. Ik kwam er echt niet doorheen. Gelukkig was het een open boek toets, dus ik had al mijn (gekopieerde) literatuur meegenomen. Ik had op de terugweg naar huis nog even boodschappen gedaan en ik had een stuk spekkoek gekocht. Ik heb nog nooit spekkoek gegeten of geproefd dus ik was wel benieuwd. Het smaakt heel erg naar ei en pannenkoeken haha! Ik vind het opzich wel lekker, maar ik zou het niet opnieuw kopen. 


Woensdag was ik vrij dus ik kon lekker uitgebreid ontbijten. Ik had heel lang al geen thee met melk gedronken en opeens had ik er zin, dus ik heb een kopje thee met melk gemaakt. Ik gebruik altijd gecondenseerde melk hiervoor. Super lekker met een stroopwafel erbij! Ik ging in de middag even richting de stad, want ik moest een aantal dingen halen en dit was mijn outfit!


Donderdag hield ik een grote schoonmaak in mijn kamer. Ik ben echt een opruimfreak, maar ik ben te lui om dingen schoon te maken, maar de dikke laag stof op mijn kast en bureau kon echt niet meer. Ik heb ook een aantal dingen opnieuw ingedeeld in mijn kastje van de Ikea en ik ging voor het zwart-wit thema (hoe verrassend)! Ik wilde een nieuwe foto plaatsen op Instagram en toen wilde Nina ook op de foto haha.


Vrijdag heb ik als ontbijt een getoast broodje gegeten met kipfilet en avocado. My favourite! Ik drink altijd een kopje groene thee erbij. Dit keer had ik ook zin in een glas Fristi, yum! Ik had een gestreepte croptop met turtleneck bij River Island gekocht voor maar €10 euro. Dit is een outfit met de croptop.


In het weekend heb ik niet veel bijzonders gedaan. Ik ging zaterdag lekker winkelen met mijn moeder in de stad. Het was best frisjes buiten, dus ik had lekker mijn furry coat aan met mijn nieuwe 'leather look' broek van Boohoo. Zondag had mijn moeder mango sticky rice gemaakt, want ik had daar echt mega veel zin in. Ze had nog geraspte kokos door het kleefrijst heen gedaan, dus het was nog lekkerder! I loooove mango sticky rice! 

Dit was dan mijn week in foto's. Hopelijk vonden jullie het leuk om het te lezen/zien ;-)

Yours truly, Cindy 

4 april 2015

FASHION | TOPSHOP WISHLIST


Sinds de Topshop in Amsterdam is geopend, kijk ik veel vaker op de website van Topshop om te zien wat de nieuwe collecties zijn. Ik vind de kleding van Topshop echt heel leuk en ik zou het liefst alles willen hebben. Ik heb laatst weer even gekeken in de webshop en deze vijf artikelen zou wel een mooie aanvulling zijn in mijn kledingcollectie. 

Je zag de bomber jacket al halverwege 2014 voorbij komen, maar de bomber jacket is echt dé musthave jacket van 2015. Ik zag deze mooie navy kleurige gevoerde jas en ik wil 'm zo graag hebben! Het model is echt perfect. Ook mag de crop top met dunne bandjes niet ontbreken in mijn kledingkast. De denim blouse had ik in de winkel gepast, maar niet gekocht omdat hij net te groot was voor mij en de andere maten waren uitverkocht. Nu zag ik de blouse weer op de webshop, dus ik moet het hebben! Echt een mooie basic denim blouse. En voor dit voorjaar, wil ik een witte broek (met knee cuts). Dit is de witte Joni jeans. En als je mijn video's kijkt, weet je dat ik hou van de Joni jeans. Ik heb twee zwarte en één donkergrijze broek met knee cuts en ze zijn echt super. Ik vind het fijn dat het high waisted is en de stof is mega stretchy, maar de stof lubbert niet uit. Tot slot, deze prachtige mom-jeans! Best veel bloggers hebben deze broek al, maar dat weerhoudt mij er niet van om deze broek ook te kopen haha! Ik vind het leuk dat het ripped knees heeft en 
de kleur vind ik heel mooi.

Wat is jullie favoriet?

Yours truly, Cindy 

3 april 2015

BEAUTY | BENEFIT HOOLA BRONZER REVIEW



OMG! Ik heb eindelijk de Benefit Hoola bronzer in mijn bezit! Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe bronzer, aangezien mijn Rimmel bronzer bijna op was. Ook wilde ik een bronzer hebben, die niet te oranje is, want ik vind het wel leuk om overal op mijn gezicht bronzer aan te brengen. Na wat gezocht te hebben op internet, kwam ik uit op twee bronzers: de Too Faced Chocolate Soleil bronzer en de Benefit Hoola bronzer. Ik wilde liever de bronzer van Too Faced, maar die was overal uitverkocht en ik had niet erg veel zin om 10 euro aan verzendkosten te betalen bij Sephora. Daarom heb ik gekozen voor de Benefit Hoola bronzer! Ik ben blij dat ik hiervoor heb gekozen, want ik ben nu al helemaal obsessed. Tijd dus voor een review!


De verpakking van de bronzer ziet er heel leuk uit! Als je de bronzer openmaakt, zie je dat er een klein spiegeltje in zit. Verder komt de Hoola bronzer ook met een 'shader brush', waarmee je de bronzer kan aanbrengen. Handig als je het wilt meenemen in je tas! Ik heb de kwast getest maar ik vind 'm niet super fijn, omdat de haartjes vrij hard zijn. Ik gebruik liever de Real Techniques blush brush om de bronzer aan te brengen. Met deze kwast vind ik dat je de kleur makkelijk kan opbouwen.


De Benefit Hoola bronzer is een matte bronzer, wat ik zelf helemaal geweldig vind. Ik houd niet van glitterige bronzers en blushes, want ik gebruik al een highlighter en anders wordt het net iets te veel. De kleur van de bronzer is bruin-oranje, maar zeker niet te oranje. Ik vind de kleur heel mooi, want je kunt hier goed mee shapen, maar je kunt ook een mooie sunkissed look mee creëren.


In de foto hierboven heb ik de bronzer op! I LOVE IT! Ik vind de Benefit Hoola bronzer een top product en ik zou het zeker weer opnieuw kopen. Ik heb de bronzer besteld op de website van Douglas. De Benefit Hoola bronzer kost €33,- euro. Hij is wel duur (vind ik), maar het is zeker je geld waard! Als je op zoek bent naar een mooie matte bronzer, die niet te oranje is, dan raad ik je deze bronzer echt aan.

Hebben jullie al de Benefit Hoola bronzer geprobeerd? Wat is jullie favoriete bronzer? :-)

Yours truly, Cindy 

2 april 2015

VIDEO | BREAKFAST IDEAS & SHOPLOG

Hello lovelies! Ik heb ongeveer twee weken geleden twee nieuwe video's geplaatst. Maar as usual, vergeet ik het ook op mijn blog te plaatsen. Maar bij deze dus de video's. In mijn 'Breakfast Ideas' video laat ik vier ontbijt ideetjes zien die je makkelijk zelf kan maken. Ik heb ook een shoplog video gemaakt, want ik was een tijdje terug in Amsterdam met mijn zusje om lekker te gaan winkelen. Ik heb natuurlijk ook het een en ander gekocht en het leek me wel leuk om aan jullie te laten zien wat ik had gekocht. Ben je benieuwd ernaar? Bekijk de video's dan zeker! :-)



Yours truly, Cindy ♥

♥ About me ♥



Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy
Topshop 160115 300x250
NL EN Womens 336x250

Followers