30 november 2014

VIDEO | COLLECTIVE HAUL: ACTION, XENOS, HEMA ETC.


Hoi allemaal! Daar ben ik weer met een nieuwe video! Ik probeer elke week één video te plaatsen op mijn YouTube-kanaal. Dit keer heb ik een collective haul voor jullie. Ik heb namelijk de afgelopen maand leuke items gekocht bij winkels zoals, Action, Xenos, Hema, Primark.. Het zijn niet echt fashion items, maar meer lifestyle artikelen. Als jullie benieuwd zijn naar mijn aankoopjes, bekijk dan mijn nieuwe video! :-)


Yours Truly, Cindy

27 november 2014

VIDEO | MY WEEK IN OUTFITS / FALL EDITION

Hi lovelies! Sorry voor deze late post, maar ik was het simpelweg vergeten om dit filmpje ook te vermelden op mijn blog.. Ik heb laatst een video gemaakt over mijn outfits van de week (maandag t/m vrijdag). Ik was die week niet heel vaak weggeweest, omdat veel lessen op school uitvielen. En sorry voor de wiebelige camerabeelden haha! Ik kan begrijpen dat het voor sommigen irritant is, maar ik heb nog geen statief. Ik heb wel al een statief besteld op Ebay, maar Ebay kennende duurt het echt langer dan een maand voordat ik het ontvang. Maar goed, hopelijk vinden jullie dit een leuk filmpje! Onder de video in de omschrijving heb ik de outfit details staan. Laat me even weten welke outfit jullie het leukst vonden en of ik meer van dit soort filmpjes moet maken. Vergeet niet te abonneren als je meer filmpjes van mij wil zien! :)


Yours Truly, Cindy

15 november 2014

VIDEO | Shoplog Primark Rotterdam & Zaandam 2014


Helloo!  Ik heb gister mijn allereerste video ever op Youtube geplaatst.. Ik heb een Primark shoplog opgenomen, want ik ging afgelopen week naar de Primark in Rotterdam en Zaandam. Ik zocht namelijk naar leuke dingetjes voor in mijn kamer en pyjama spullen. Ik heb in de Primark van Rotterdam niet erg veel kunnen vinden, want het was zo druk en chaotisch dat ik zo snel mogelijk weer weg wilde. De Primark in Zaandam blijft toch de meest geordende Primark, vind ik. Ik heb niet echt kleding of sieraden geshopt, want ik zag niet echt veel leuks. Wel heb ik pyjama spullen en (heel) veel geurkaarsen kunnen scoren. Ben je benieuwd wat ik allemaal heb gekocht? In dit filmpje hieronder laat ik mijn aankopen zien! Enjoy!


Ik ben van plan om meer filmpjes om te nemen, dus abonneer op mijn kanaal (het is gratis ;-)). Wat je ongeveer kunt verwachten: meer shoplogs (i love shoplogs), beauty en fashion videos, diy's en nog veel meer. Laat me even in de reacties weten wat jullie altijd leuk vinden om te kijken ;-)

Mijn YouTube-kanaal: YoursTrulyCindy

Yours Truly, Cindy 

4 november 2014

FIVE FAVOURITES | BEAUTY PRODUCTS


Brrr.. De herfst is nu toch echt begonnen! Ik vind de herfst wel een leuk seizoen omdat de feestdagen dichterbij komen en ik ben jarig in de herfst (jippie!). 's Avonds vind ik het heerlijk als de regen tegen mijn raam tikt. Lekker onder mijn dekentje met een warm kopje thee en een goede serie. Ja, dat zijn de fijne dingen aan de herfst vind ik! Nou, omdat ik nu toch al binnen zit en niet naar buiten kan/wil, vond ik het wel een goede gelegenheid om eventjes tijd te besteden aan mijn blog. Bij deze dus een Five Favourites, de beauty variant.


1. Make-up table - Opmaken wordt nog leuker aan een mooie make-up tafel. Ik heb deze tafel gekregen van mijn ouders voor mijn verjaardag en ben er zo ontzettend blij mee! Ik wilde namelijk al heel lang een witte make-up tafel :-)


2. MAC 'Velvet Teddy' lipstick - De Kylie Jenner lips kleur. Het is een donkere matte nude lipstick, die heel lang op je lippen blijft zitten. Ik denk dat iedereen deze kleur kan hebben, vooral mensen met een pale skin. Ik ben super blij met deze lipstick. Oh en het is m'n eerste lipstick van Mac, yay!


3. Zoeva rosé gouden set (make-up kwasten) - OMG! Dit is serieus mijn beste aankoop en investering ooit. De kwasten zijn zo fijn en zacht. Ik gebruik ze allemaal!


4. Embryolisse dagcrème - Dit is mijn favoriete dagcrème. De crème wordt door veel visagisten gebruikt op modellen. Het maakt me gezicht heel zacht en ik merk gelijk aan mijn huid dat het minder wordt, als ik het niet gebruik.


5. Naked 3 palette - My all time favourite palette. Ik raad deze palette iedereen aan. Serieus, ik denk dat deze kleuren elk huidtype wel zou staan. De pigmentatie is geweldig en je doet er echt lang mee! Zelfs het kwastje is van goede kwaliteit, die gebruik ik altijd om oogschaduw aan te brengen.

Wat is jullie beauty favoriet op dit moment?

Liefs, Cindy

♥ About me ♥



Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy
Topshop 160115 300x250
NL EN Womens 336x250

Followers