20 oktober 2014

SHOPLOG | River Island, Bershka, Brandy Melville + Primark



Vrijdag was de laatste 'normale' dag van de herfstvakantie dus besloten mijn zusje en ik om een dagje te gaan shoppen in Amsterdam. We wilden eerst naar Rotterdam gaan, omdat daar de officiële opening was van de nieuwe H&M en Weekday. Dat ging niet meer door omdat dat een hele rit is voor ons! Maar goed, ik heb niet veel gekocht maar ik ben wel heel blij met de items die ik wél heb gekocht.



We gingen eerst langs de Primark, omdat ik iets moest retourneren. En stiekem wilde ik ook even bij de pyjama's kijken.. Ik vind de pyjama en 'comfi clothes' collectie van Primark altijd zo leuk! Hoewel ik geen pyjama heb gekocht, heb ik wel twee heerlijke geurkaarsen gehaald. De geur Vanilla Cream and Coconut (lekkerste combi ever!) en Sweet Pineapples and Ginger. (Sieraden zijn van Bershka en Brandy)




Ik had nog een giftcard van de River Island, omdat ik ooit wat retour heb gebracht, wat ik via de webshop had besteld. Ik zocht eigenlijk naar dikke en warme vesten, maar ik kon helaas niets vinden, dat echt leuk was. Na vijf rondjes door de winkel te hebben gelopen, kwam ik een mooie zwarte blazer tegen. De blazer valt een beetje los en heeft een 'ribbed' patroon, wat het extra bijzonder maakt. 




Toen ik de Bershka binnenliep, vielen mijn ogen gelijk op de mooiste furry coat ever! Serieus, dit is echt een super mooie grijs/lichtroze kleur en het materiaal is zó fijn. Er hing nog maar eentje in mijn maat, dus ik was toen heel erg blij haha! Verder heb ik nog simpele zilveren ringen gekocht. De laatste tijd vind ik zulke ringen echt zo gaaf. Het maakt je outfit helemaal af!


Als laatst heb ik ook een aantal dingen gekocht bij de Brandy Melville. Ik was eigenlijk helemaal niet van plan om iets te kopen daar, maar mijn zusje wilde heel graag even een kijkje nemen en toen.. Ja.. Toen zag ik ook allemaal leuke dingen die ik gewoon MOEST hebben. Herkennen jullie dit ook? Ik heb een oversized vest gekocht in het lichtgrijs. Mijn zusje heeft 'm in het crème gekocht dus kunnen we lekker afwisselen haha. Verder heb ik ook nog een simpele witte top gekocht met de tekst 'C'est la vie' erop. Ik heb zelf al twee witte tops met teksten maar die teksten zijn best egoïstisch haha. De bekende 'Celine me alone' en 'You can't sit with us' shirts. Daarom dacht ik, laat ik maar 's gaan voor een vriendelijke tekst. Brandy heeft ook altijd heel leuke sieraden, dus ik heb ook twee ringen gekocht.

Wat vinden jullie van deze items? :-)

Liefs, Cindy

11 oktober 2014

JUST ORDERED: Monki, Boohoo & Sheinside

Bonjour! Het begint steeds kouder te worden dus tijd voor een (gedeeltelijk) nieuwe herfst/winter garderobe. De laatste tijd ben ik trouwens echt helemaal into Monki. Oh my god.. Echt geweldige items hebben ze daar zeg! Elke keer als ik net een bestelling heb geplaatst, zie ik weer allemaal leuke dingen. Bij Boohoo heb ik dat ook. Ze hebben daar zo'n grote knitwear collectie! Allemaal warme en zachte truien en vesten.. Perfect voor de koudere dagen. De beige gemêleerde winterjas komt van Sheinside. Ik zag 'm eerder al bij Zara maar ik vond het net wat te duur voor een 'bij-jas'. Ik ben zó benieuwd naar deze jas! Ik heb 'm expres een maat groter gekocht, aangezien Sheinside items altijd zo klein vallen bij mij. Wat vinden jullie van deze items? ;-)

1. Grijze fedora hoed / 'Pam hat' - Monki
2. Witte cropped knit / 'Orlah Crop Jumper' - Boohoo
3. Witte knitted vest /  'Bibi cardigan' - Monki
4. Grijze trui met turtleneck /  'Ebba sweat' - Monki 
5. Beige oversized jas /  'Apricot long sleeve coat' - Sheinside
6. Zwarte cropped knit / 'Orlah Crop Jumper' - Boohoo

Liefs, Cindy

9 oktober 2014

NEW | SACHA CHUNKY CHELSEA BOOTS


Yes, I've got new booties! Ik heb nieuwe Chelsea boots gekocht. Ik ben er zo ontzettend blij mee. Ik heb me echt rot gezocht naar de perfecte chelsea boots met een chunky platform. Bij de River Island hadden ze ook hele mooie chunky boots, maar ze waren net wat te klein voor mij qua maat. In de webshop van Sacha zag ik allemaal leuke laarsjes en toen viel mijn oog dus op deze schoenen. Ze lijken ontzettend veel op de Dioon enkellaarzen van Vagabond, welke ik echt super gaaf vind. Deze Sacha boots zijn gemaakt van echt leer en ze lopen echt heeeerlijk! Prijskaartje was iets minder maar hey, dan heb je ook echt wat! Een outfit foto volgt nog.. ;-) Wat vinden jullie van deze schoenen?


7 oktober 2014

BEAUTY | LUSH Tea tree water + Snowfairy showergel


Hello! Maandag had ik een kort schooldagje dus leek het mij een geschikt plan om daarna een aantal kledingstukken en schoenen te retourneren, dat ik laatst had gekocht. Ik koop en bestel alles maar gewoon en als het niet past dan breng ik het weer terug haha! Ik kan er namelijk echt niet tegen als ik iets leuks zie, erover moet nadenken en dat het de volgende dag dan is uitverkocht. Ik heb dat te vaak meegemaakt! Maar goed, ik kon me natuurlijk niet inhouden om langs andere winkeltjes te gaan. Ik was al een tijdje niet meer in de Lush geweest en ik bedacht me dat ik nog een Lush giftcard had! Het viel me echt op dat het Lush personeel zo vriendelijk en behulpzaam is. Daarom heb ik me weer dingen laten aansmeren. Ik ben de Lush uitgelopen met de bekende Tea Tree Water en de Snowfairy showergel.



Lush Tea Tree Water is een toner voor de normale tot vette huid. Het schijnt ook erg goed te werken voor een jong 'tienerhuidje' met de nodige pukkeltjes en oneffenheden. Ikzelf heb de laatste tijd daar een beetje last van op mijn voorhoofd, dus ik hoop dat het werkt! De olie heeft reinigende en desinfecterende eigenschappen dus dat moet iets goeds betekenen. Ik ga deze toner gebruiken nadat ik mijn gezicht heb gereinigd met Micellair water (Garnier) om de laatste restjes make-up/reiniger te verwijderen. Ik ben erg benieuwd! Ik heb de 100 ml versie en die kostte €6,25.

En ja mensen.. Eindelijk heb ik een Snowfairy product bemachtigd! De welbekende Snowfairy producten keren bijna elk jaar terug in de Lush kerstcollectie. En alsof ik niet genoeg douchegels heb, heb ik weer een douchegel gekocht. De douchegel ruikt zoals 'ie eruit ziet, heel erg zoet. Het ruikt naar een mix van kauwgomballen en zoete snoepjes. Love it! Nu wil ik ook de Snowfairy massagebar.. Je had trouwens meerdere versies maar dit was de kleinste.
De douchegel is 100 ml en die kostte €7,45.

Liefs, Cindy

♥ About me ♥



Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy
Topshop 160115 300x250
NL EN Womens 336x250

Followers