31 maart 2014

Stel jouw Koninklijke outfit samen op Zalando!


Hallo allemaal! Eventjes tussendoor: over minder dan een maand is het alweer Koningsdag! Daarom heeft Zalando een leuke, bijpassende competitie bedacht. Op de website van Zalando kun je een outfit samenstellen d.m.v. 3 items en diegene met de mooiste Koninklijke outfit wint een Zalando voucher t.w.v 100,- of 250,- euro, dus het is het proberen waard toch? :)

Je kunt via deze link http://www.zalando.nl/koninklijke-outfit/ naar de wedstrijd pagina van Zalando gaan, waar meer informatie erop staat! Je kunt op deze pagina ook de foto's van de 3 gekozen items uploaden. De competitie loopt van 1 april tot 26 april. Succes!

Liefs, Cindy

1 reacties:

Amy zei

Wat grappig, ik ga meteen even kijken!

♥ About me ♥Hi lovelies! ♥ Welkom op mijn blog. Ik ben Cindy, een 21-jarige marketing studente, die een grote passie heeft voor mode en beauty. Op mijn blog schrijf ik vooral artikelen over fashion, beauty, food en andere lifestyle gerelateerde onderwerpen.
Momenteel verblijf ik een aantal maanden in Brighton in Engeland. Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn avonturen!

Ik maak sinds kort ook video's, dus vergeet zeker niet om een kijkje te nemen op mijn Youtube kanaal: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers