15 maart 2014

INSPIRATION | DESK/HOME OFFICE


Ik ben van plan om mijn bureau plekje leuk in te richten. Het is ten slotte een plek waar ik vaak te vinden ben sinds ik studeer. Daarom heb ik een beetje inspiratie opgedaan op Pinterest. Ik zag daarop zoveel leuke foto's van hoe anderen hun bureau/home office hebben ingericht! Een grote landkaart voor op de muur lijkt me erg gaaf, maar ook fotolijstjes met vlinders erin. Witte planken plaatsen zou ook een optie zijn. Ik weet het allemaal nog niet! Ik ga maar goed nadenken over wat voor soort sfeer ik wil creƫren, want daar ben ik nog niet over uit. Maar een goed begin is het halve werk, toch? Daarom deel ik graag de leukste desk/home office inspiratie foto's met jullie!

Liefs, Cindy

3 reacties:

huntergraphy zei

perfect!

Brenda Beckers zei

Hele mooie foto's zitten hierbij. Kan me echt helemaal in je stijl vinden!
Ben benieuwd hoe het gaat worden als het klaar is, heel veel succes ermee meid (; xx

Gioia zei

Ik ben ook van plan om mijn bureau plekje een make-over te geven. Deze inspiratie is dus zeker bruikbaar! Thanks!
X
www.cwithoutshoes.blogspot.com

♥ About me ♥Hi lovelies! ♥ Welkom op mijn blog. Ik ben Cindy, een 21-jarige marketing studente, die een grote passie heeft voor mode en beauty. Op mijn blog schrijf ik vooral artikelen over fashion, beauty, food en andere lifestyle gerelateerde onderwerpen.
Momenteel verblijf ik een aantal maanden in Brighton in Engeland. Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn avonturen!

Ik maak sinds kort ook video's, dus vergeet zeker niet om een kijkje te nemen op mijn Youtube kanaal: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers