31 maart 2014

INSTADIARY | WEEK 12 + 13

Hello everyone! Vorige week had ik geen tijd gehad om een foto diary te maken dus bij deze heb ik week 12 en 13 samengevoegd. Ik heb vorige week, naast dat ik het druk had op school en veel moest werken, een leuke week gehad! Ik had een pizzarette avondje met vriendinnen en ik ging woensdagavond naar het concert van the 1975 in Paradiso. Dat was echt super leuk! Ik ging samen met een vriendin van me en we waren een beetje te laat aangekomen dus stonden we achteraan.. Maar voor alsnog hebben we genoten! :)


1. Breakfast! Dit keer met broodje kaas, komkommer en avocado, macarons, appeltje en een kopje thee.
2. Waaah! Woensdagavond ging ik naar het concert van the 1975 in Paradiso! Het was zo leuk!
3. Mijn nieuwe iPhone 5S kwam eindelijk binnen :D
4. Mooie kersenbloesemboom gezien bij mij in de straat, dus ik moest er een foto van maken.
5. Heel slecht, maar heel lekker haha.
6. Everyday make-up! (Ik zal hier een uitgebreide blogpost over maken)
7. Even een lekkere Starbucks en Lemon muffin na het concert van the 1975
8. I want summer! 
9. Pizzarette avondje met vriendinnen!

Stel jouw Koninklijke outfit samen op Zalando!


Hallo allemaal! Eventjes tussendoor: over minder dan een maand is het alweer Koningsdag! Daarom heeft Zalando een leuke, bijpassende competitie bedacht. Op de website van Zalando kun je een outfit samenstellen d.m.v. 3 items en diegene met de mooiste Koninklijke outfit wint een Zalando voucher t.w.v 100,- of 250,- euro, dus het is het proberen waard toch? :)

Je kunt via deze link http://www.zalando.nl/koninklijke-outfit/ naar de wedstrijd pagina van Zalando gaan, waar meer informatie erop staat! Je kunt op deze pagina ook de foto's van de 3 gekozen items uploaden. De competitie loopt van 1 april tot 26 april. Succes!

Liefs, Cindy

28 maart 2014

SHOES | ESPRIT BOOTS

Hallo lieve lezers! Ik ben al een tijdje op zoek naar mooie, basic, zwarte enkellaarsjes met hak. Ik heb er momenteel al eentje (van de Topshop), maar die is helemaal versleten want ik heb 'm al bijna 3 jaar. Ik baal er echt ontzettend van, want het waren echt de perfecte enkellaarsjes. Het model is de bekende pistol boots. Ik vind dat de hak- en schachthoogte heel fijn zijn om op te lopen. Een aantal dagen geleden ging ik opzoek naar nieuwe enkellaarsjes en toen kwam ik uit op de Esprit webshop! Het viel me op dat ze een nieuwe frisse webdesign hadden, dus dat trok gelijk mijn aandacht! Ik houd van een lichte en simpele vormgeving. Naast dat heeft Esprit echt super leuke collectie, maar de schoenen die ik zag waren nog perfecter dan mijn oude Topshop laarsjes.
Zijn ze niet prachtig? Wat ik leuk vind aan deze enkellaarzen is dat hij heel simpel en classy is. Daarnaast vind ik de elastische zijkant en licht glanzende leer super mooi! Ik vind het ook erg fijn dat het een ronde pasvorm heeft. Ik kies niet snel voor schoenen met een puntige neus. Ik heb namelijk best lange voeten voor een persoon die 1.67 m is, dus schoenen met een spitse neus staan me niet. Helaas, want ik vind ze wel erg leuk. Verder zag ik ook dat de enkellaarzen geschikt zijn voor mensen met smalle voeten!



Like I've said before, Esprit heeft een erg leuke collectie, dus ik heb ook een selectie gemaakt van items waarmee ik deze laarzen wil combineren! Ik ben verliefd op dit gestreepte topje. Lekker losvallend, simpel en hij heeft een klein gekleurd accentje op de borst. Verder zou ik 'm combineren met simpele jeans en een oversized jas! :-)

Mijn liefde voor zwart, wit en grijs is overduidelijk te zien haha! Wat vinden jullie van deze enkellaarzen?

Liefs, Cindy

21 maart 2014

FASHION | H&M ORDER


Zoals je ziet, lekker veel kleur! Op de een of andere manier blijf ik alleen maar zwarte items kopen haha. Ik had besloten om een tijdje niets te gaan bestellen bij de H&M, wat ook was gelukt, maar ik zag gister opeens allemaal leuke items die ik moest en zal hebben. Ik vind die zwarte top van mesh materiaal in combinatie met stippen zo leuk! Uiteraard kan een maxi skirt niet ontbreken, dus ik heb een simpele zwarte met split aan de zijkant in mijn winkelmandje gedaan. Ik wil dat combineren met een basic crop top, deze zwarte was maar 4,95! Dat hoedje met leren riempje had ik in Antwerpen al gezien en gepast, maar ik had 'm niet gekocht. Eenmaal thuis had ik zo'n spijt! Gelukkig is 'ie verkrijgbaar in de webshop. Ook kan je niet vroeg genoeg beginnen met sandalen kopen haha. Ik vond deze erg leuk vanwege het slangenprintdessin en gouden hardware aan de enkel. Vanaf vandaag beloof ik dat ik geen zwarte items meer zal kopen.

Liefs, Cindy

19 maart 2014

PERSONAL | 25 QUESTIONS TAG


Hello! Ik heb de 25 vragen tag al een aantal keer voorbij zien komen op verschillende blogs en het leek me wel leuk om de tag over te nemen! Ik heb namelijk al zo lang geen tag meer gedaan! Zo komen jullie ook meer te weten over mij. De 25 vragen houdt in dat je 25 vragen beantwoordt over jezelf. So let's get started! :-)

Hoe laat stond je vanmorgen op?
Rond 09:00 uur. (Het is zondag vandaag)

Wanneer heb je voor het laatst gedoucht?
Twee uurtjes geleden, dus in de ochtend gelijk! Normaal douche ik altijd 's avonds want in de ochtend moet ik anders vroeger opstaan en ik ben totaal geen ochtendmens haha.

Heb je huisdieren?
Nee, helaas! Ik wil zo graag een Shiba hondje.

Hoeveel broers/zussen heb je?
Ik heb één zusje van 15 jaar! Ze heeft ook een blog :-)

Noem drie dingen die dicht bij je liggen?
Mijn iPhone, studieboek en geurkaars.


Hoe is het weer op dit moment?
Het zonnetje schijnt, met lichte bewolking dus ik ben blij!

Wat is de laatste film die je hebt gezien?
12 years a slave! Wow, wat een heftige maar super goede film was dat zeg. Zeker een aanrader!

Waar doe je boodschappen?
Ik doe altijd boodschappen bij verschillende winkels. Maar als ik zou moeten kiezen, de AH.

Heb je ooit medicijnen gebruikt om eerder in slaap te vallen?
Nee en ik zal het ook nooit doen. Er is vast een reden waarom je niet in slaap kan vallen (stress o.i.d.) en ik vind dat je dat niet op kunt lossen door medicijnen te gebruiken. Daarnaast ben ik ook niet zo'n persoon die snel medicijnen neemt. Pas als het echt moet!


Rijd je auto?
Jep! Ik heb sinds half januari mijn rij-examen in 1x gehaald! Ik rijd alleen niet zo vaak auto omdat de auto bijna nooit beschikbaar is..

Wanneer heb je voor het laatst gehuild?
Tijdens de film 12 years a slave! Ik huil best snel bij films en series haha!

Ben je weleens in een ander land geweest?
Ja, maar ik ben niet heel vaak in een ander land geweest. Ik ben in Frankrijk, Engeland, Spanje, Portugal en Vietnam geweest. Ik wil nog heel veel andere landen bezoeken. Op nummer 1 staat sowieso Amerika, maar Thailand of een Scandinavisch land lijkt me ook heel gaaf om te bezoeken!
Wat staat er in je laatste sms’je?
Ik sms eigenlijk nooit! Maar ik heb eventjes gekeken en voor het laatst dat ik een sms bericht stuurde, was naar mijn zusje met de vraag waarom ze mij een sms stuurt i.p.v. een appje haha!
Wat is je ringtone?
Ik heb mijn iPhone altijd op tril staan.

Heb je een vaste computer of een laptop?
Ik heb een laptop! Ik heb een HP, maar ik wil zo graag een Macbook. Ik ben er al voor aan het sparen!
Vertel iets over je planning vandaag?
Ik ga alvast een paar samenvattingen maken voor een aantal vakken. Daarna een rondje rijden met de auto met mijn moeder. Verder wil ik nog foto's maken voor een aantal artikeltjes en daarna een filmpje kijken!
Hoe oud word je op je volgende verjaardag?
20! Wow, de tijd vliegt! Ik voel me oud haha.
Verf je je haar?
Yes! Ik verf al jaren mijn haar! Wel altijd dezelfde kleur hoor, donkerbruin. 
Welke kleur ogen heb je?
Ik heb donkerbruine ogen.
Draag je bril/contactlenzen?
Ja, ik heb een bril maar ik draag contactlenzen! Al voor een paar jaar, denk ik.

Hou je van sushi? 
Ik eet het niet heel vaak, maar ik vind het wel lekker! Ik moet het nog wel 'leren' eten, maar dat komt wel goed. Ik had dat ook met olijven en haring en ik vind het nu heerlijk! :-)
Wat is de perfecte pizza?
Ik durf het bijna niet te zeggen en iedereen in mijn omgeving verklaart me voor gek, maar ik vind pizza niet lekker! Het enige wat ik wel 'lekker' vind is een vegetarische pizza met verschillende groentes erop.

Wat is lekkerder, hamburger of cheeseburger?
Als ik moet kiezen.. Een hamburger. Ik vind namelijk McChicken of iets met kip véél lekkerder.
Heb je weleens een nacht doorgehaald?
Ja, maar dat is alweer heel lang geleden. Meestal doe ik dat op vakantie of als ik aan het reizen ben (vliegtuig, overstap, bus, overstap.. etc.). Maar ik haal eigenlijk nooit een nacht door voor school of iets. Een goede nachtrust zorgt voor goede resultaten haha!

Proef je het verschil tussen Pepsi en Coca Cola?
Ja! Ik proef heel snel het verschil tussen verschillende merken drinken of eten.

Hopelijk vonden jullie het leuk om dit te lezen! Neem de tag gerust over als je het leuk vindt :-)

Liefs, Cindy
17 maart 2014

INSTADIARY | WEEK 11


1. Eerste terrasje van het jaar is een feit!  
2. Mijn fake Too Faced Boudoir Eyes palette kwam binnen!
3. Bij een heerlijk lente weertje hoort natuurlijk een lekkere iced caramel macchiato (my fav!)
4. Oeh, de een na laatste aflevering voor de season finale van Pretty Little Liars, spannend! 
5. Nieuwe lippenstift van Essence uittesten, dit 'Dare to Wear'
6. Banana pancakes als ontbijt (recept komt snel online!)
7. Love my new nailpolish from Essie, 'Romper Room'
8. Ik wil weer terug naar Ibiza! 
9. Love Reese's!

Ik heb besloten om vanaf vandaag elke week een Instadiary te laten zien, aangezien niet iedereen Instagram heeft en/of mij volgt. Het lijkt me leuk om per week te laten zien wat ik de afgelopen week heb gedaan! Bij deze dus de eerste Instadiary van week 11! Ik heb deze week niet erg veel gedaan, ben naar school geweest en heb genoten van het heerlijk lente weertje. Ik merk trouwens wel dat ik (heel) veel food foto's maak haha! Hopelijk hebben jullie ook een leuke week gehad :-)

Als je mij nog niet volgt op Instagram, je kunt me volgen op CindyNgn!

Liefs, Cindy

15 maart 2014

INSPIRATION | DESK/HOME OFFICE


Ik ben van plan om mijn bureau plekje leuk in te richten. Het is ten slotte een plek waar ik vaak te vinden ben sinds ik studeer. Daarom heb ik een beetje inspiratie opgedaan op Pinterest. Ik zag daarop zoveel leuke foto's van hoe anderen hun bureau/home office hebben ingericht! Een grote landkaart voor op de muur lijkt me erg gaaf, maar ook fotolijstjes met vlinders erin. Witte planken plaatsen zou ook een optie zijn. Ik weet het allemaal nog niet! Ik ga maar goed nadenken over wat voor soort sfeer ik wil creëren, want daar ben ik nog niet over uit. Maar een goed begin is het halve werk, toch? Daarom deel ik graag de leukste desk/home office inspiratie foto's met jullie!

Liefs, Cindy

13 maart 2014

(MINI) SHOPLOG | Primark 13.03


Maandag ging ik alleen naar school voor consult. Ik wilde namelijk thuis alvast een beginnetje maken met het samenvatten van de tentamenstof. Het was pas 11 uur en de zon scheen volop, dus ik wilde nog niet thuis achter mijn bureau op mijn kamertje zitten. Daarom besloot ik om eventjes langs de Primark te gaan, want ja, daar was ik dus al een hele tijd niet geweest.. Not haha! Ik wilde weer die zwarte broek kopen (zo vorige Primark shoplog) want hij zit ZO fijn! Ik draag eigenlijk bijna alleen maar zwarte broeken en het probleem is: ze worden heel snel vaal. Je merkt erg snel bij een zwarte broek dat het begint te slijten en dat vind ik erg jammer! Ik moet daarom el-ke maand sowieso 1 of 2 nieuwe halen. Gelukkig verkopen ze bij de Primark de perfecte mega strakke zwarte broek voor maar 15 euro, dus die heb ik weer opnieuw gekocht. Ik heb verder nog een sjaal gekocht met palmbomenprint (3 euro), een super mooie pastelblauwe trui (12 euro) en of course, geurkaarsjes! Deze waren 2,50 euro en ze ruiken súúúper lekker naar die bekende regenboogijsjes, yummy

Liefs, Cindy

11 maart 2014

INSPIRATION | TREND: PASTEL BLUE


Pastel blue, light blue, baby blue, allemaal benamingen voor dezelfde kleur. Ik houd er in elk geval van! Nu de lente in zicht lijkt te komen (ein-de-lijk..), zie je steeds vaker lichte, pastel kleuren voorbijkomen. Met name blauw tinten vind ik erg mooi. De kleur is goed te combineren met mooie witte ripped jeans of juist met een stoere leren broek. Ik hoop binnenkort een leuk jasje of ketting te kunnen scoren in een mooi blauwe pastelkleur. En ooohh, ik ben echt verliefd op het blauwe Zara-jasje op de een na laatste foto.. Hij is echt perfect. Me wants! Wat vinden jullie van pastel blauw? 

Liefs, Cindy

9 maart 2014

FOOD | POPTASI MACARONS


De laatste tijd ben ik opzoek geweest naar nieuwe, leuke blogs. Daardoor kom je vaak dingen tegen waar je nog nooit eerder van hebt gehoord of gezien. Nou, dat had ik dus, soort van. Ik las dus op een blog (sorry, weet niet meer welke) dat je tegenwoordig online macarons kan bestellen bij Poptasi! Poptasi is een patisserie winkel, gevestigd in de Gerard Doustraat in Amsterdam. Ze verkopen daar de lekkerste macarons van heel Nederland (vind ik althans). Ik heb er wel eens macarons gehaald, maar ik wist dus niet dat ze ook een online webshop hadden, dus natuurlijk ging ik meteen een bestelling plaatsen. Nou ja, na veel twijfelen tussen de 26 smaakjes dan, want oh my god, wat was dat moeilijk zeg! Ze verkopen samengestelde doosjes met macarons, maar je kunt ook zelf macarons samenstellen. Je kunt dan kiezen voor een veelvoud van 8 macarons. Ik heb gekozen voor de smaken: Rich Vanilla (2x), Salty Caramel, Limoncello, Gun Powder (groene thee), Chocolate Mint, Peanutbutter en Pistachio. Elke macaron kost 1 euro dus ik kwam uit op 8 euro plus 6,75 euro verzendkosten. Ik had de macarons maandag besteld en ik kreeg het woensdag binnen! De macarons waren erg goed en koel (door het koelelement) verpakt. Daarnaast kreeg je zelfs een persoonlijk kaartje erbij, echt heel leuk! Op het moment van schrijven geniet ik van een heerlijke macaron met een kopje thee. Bij deze zijn de macarons van Poptasi goedgekeurd! :-)

Liefs, Cindy

7 maart 2014

SHOPLOG | AMSTERDAM (Urban Outfitters, YSL, MAC & IKEA)

Vorige week vrijdag ging ik samen met mijn zusje Maika shoppen in Amsterdam. Ondanks het slechte weer hebben we het heel gezellig gehad en ik ben wel goed geslaagd, al zeg ik het zelf! Altijd als ik ga winkelen, koop ik vrij weinig, omdat ik liever één leuke item koop dan 3 minder leuke items. Bovendien vind ik online shoppen veel fijner (maar minder gezellig natuurlijk!). We besloten eerst langs een aantal vaste winkels te gaan (Zara, Bershka, H&M..) en daarna een bezoekje te brengen aan de Ikea, want ja, het was gewoon de hoogste tijd dat ik het bekende neppe schapenbont kleedje moest kopen. Naast dat kleedje, heb ik ook nog meer andere items gekocht, zoals een witte kaarsenhouder. Die wil ik gebruiken als kwastenhouder. Ik heb een paar weken geleden precies dezelfde gekocht, en die gebruik ik als pennenhouder! Verder heb ik mijn eerste YSL en MAC product aangeschaft. En ja mensen, ik weet ook niet waarom ik nog nooit een product van MAC heb gekocht, but I love it!





1. H&M grijze stonewashed jeans 
2. Urban Outfitters geurkaars 'Fig and wild pear' 
3. Yves Saint Laurent Rouge Volupte 'Corail Intuitive' 
4. MAC highlighter 'Soft & Gentle'
5. Fake schapenbont kleedje 
6. Grote lichtroze beker 
 7. Zilveren lamp met 'spikkels/vlekken' 
8. Geurkaarsjes (grijs - hammam geur) 
9. Syoss haarverf 
10. Essence lipstick 'Dare to Wear' en lippotlood 'Red Blush' 
 11. Witte kaarsenhouder (op de eerste foto vergeten.. oops..)


Liefs, Cindy

5 maart 2014

BEAUTY | ESSIE, TREATWELL (+ GIVEAWAY)


Hallo lieve lezers! Je hebt het misschien al gezien in een van mijn vorige blogposts, de zilveren glitternagellak van Essie (Set in Stones). Ik wilde dit lakje combineren met een licht taupe kleurtje. Ik zag op de blog van mariannan (mijn favoriete blogger) dat ze licht taupe nagellak heeft gecombineerd met zilveren glitter nagellak, en ik vond het zo mooi dat ik zelf op zoek ging naar lakjes die erop leken! Uiteindelijk werd het Essie 'Set in Stones' en L'Oréal 'Soft Chinchilla'.


Natuurlijk is het ook erg leuk om je nagels te laten doen bij een nagelstudio. Geen gedoe, lekker ontspannen en je handen en nagels worden helemaal verzorgd! Dit kan bij heel veel verschillende nagelstudio's. Tegenwoordig zijn het er zoveel dat je niet meer weet welke het beste voor jou is. Treatwell kan je daarbij helpen. Treatwell is een boekingssite voor kappers, beautysalons en spa's. Er bestaan al boekingssites voor hotels en vliegmaatschappijen, maar nog niet voor de beautybranche! Je kunt via de site dus, bijvoorbeeld, een nagelstudio bij jou in de buurt zoeken en rechtstreeks een behandeling boeken. Ideaal dus!

En het leuke nieuws is... Ik mag namens Treatwell twee kortingscodes verloten onder mijn lezers! Je kunt de kortingscodes gebruiken voor een behandeling naar keuze. De enige twee dingen die je moet doen is mijn blog volgen op Bloglovin' en een reactie achter laten met je naam en e-mailadres, zodat ik privé contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen. Over anderhalve week zal ik door middel van random.org twee winnaars contacteren. Houd je mail dus in de gaten! Good luck :-)

Liefs, Cindy

3 maart 2014

BEAUTY | WISHLIST 03.03


1. Essie - 'Fiji'
2. Too Faced Sweethearts blush
3. Real Techniques 'Core collection'
4. Victoria's Secret 'Love Spell'
5. Yves Saint Laurent Rouge Volupte 'Coral in Touch'
6. Estee Lauder Double Wear foundation
7. Lush 'Angels on bare skin'

Hallo lieve lezers! Ik vond dat het wel weer is tijd was voor een beauty wishlist! Dit zijn momenteel beauty items die ik heel graag zou willen toevoegen aan mijn make-up/beauty stash. Essie 'Fiji' is de perfecte dekkende lichtroze nagellak, ideaal voor de lente. Ik zag deze Too Faced Sweethearts blush op diverse blogs en ik ben verliefd. Ik zou deze blush al bijna kopen voor de schattige verpakking! Natuurlijk zijn goede make-up kwasten essentieel. Ik wil graag de kwasten van de Core collection van Real Techniques. Ik heb al bodylotions en douchegels van Victoria's Secret, maar nog geen bodysplash dus 'Love Spell' is een mooie toevoeging aan mijn VS-collectie. Deze YSL Rouge Volupte is toch prachtig? Dit is de kleur 'Coral in Touch', lekker zomers! Ik heb hele goede reviews gelezen van Estee Lauder Double Wear foundation, dus deze wil ik graag aanschaffen, als ik het geld ervoor had (wat trouwens het geval is bij bijna alle items die ik wil haha!). Ik heb nog een giftcard van Lush, die ik heb gekregen voor mijn verjaardag. Ik ga 'm denk ik uitgeven aan de welbekende 'Angels on Bare skin' gezichtsreiniger/scrub. Wat zijn momenteel beautyitems die op jullie wishlist staan? :-)

Liefs, Cindy

1 maart 2014

BEAUTY | MY SIGNATURE SCENT - Acqua di Gioia



Een signature scent is een persoonlijke geur/parfum waaraan mensen je 'herkennen' zodra ze het parfum ruiken. Ik denk dat iedereen wel een signature scent heeft. De mijne is Acqua di Gioia (eau de parfum) van Giorgio Armani. Inmiddels ben ik al door twee flesjes heen en ik vind het nog steeds dé perfecte parfum. Het is een frisse en lichte geur die je elke dag kunt dragen. Meestal dragen anderen zulke geurtjes in de lente of zomer, maar persoonlijk vind ik frisse geurtjes ook gewoon prima in de winter. Daarnaast houd ik ook niet van zware parfum. Ik vind het gewoon niet bij mij passen!

Ik had een lange periode dat ik alleen maar zoete geurtjes droeg. Ik houd er nu nog steeds wel van, maar in mindere mate. Nadat mijn Escada parfum (Cherry in the Air) op was, was ik opzoek naar een frisse, vrouwelijke geur voor overdag. Ik twijfelde veel tussen Versace Bright Crystal en Acqua di Gioia, maar ik ben uiteindelijk dus gegaan voor Acqua di Gioia, omdat het een eau de parfum is en de geur vond ik nét iets lekkerder.

De topnoten van Acqua di Gioia zijn citroen en munt. De hartnoten zijn jasmijn, pioenroos en roze peper. De basisnoten zijn ceder, labdanum en suiker. Het ruikt gewoon lekker fris en clean! Ik durf stiekem te zeggen dat ik deze geur nog jaren ga dragen. Ik heb namelijk drie maanden deze geur niet gedragen, omdat het flesje leeg was - ik had gewoon geen tijd om een nieuwe te halen. Nadat ik het de eerste keer weer opspoot, kwamen er weer allemaal leuke herinneringen naar boven! Ik denk dat dát een signature scent juist 'maakt'.

Hebben jullie een 'signature scent'? Zo ja, laat even weten in de comments welke! Dat vind ik erg leuk om te lezen :-)

Liefs, Cindy

♥ About me ♥



Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy
Topshop 160115 300x250
NL EN Womens 336x250

Followers