2 december 2013

BOOK | "Q&A a day"
Een hele tijd geleden stond het boek "One line a day" hoog op mijn verlanglijstje. Het is een dagboekje waarin je elke dag een kort tekstje schrijft. Dat doe je dan voor vijf jaar lang. Laatst bracht ik het op bij een vriendin en zij raadde me juist aan om het boek "Q&A a day" te kopen! "Q&A a day" is ook een soort van dagboek waarbij je elke dag, vijf jaar lang, een vraag beantwoord. Het lijkt me heel leuk om elk jaar terug te lezen wat je op dié dag hebt beantwoord. Het boek bevat ontzettend leuke vragen. Een paar dagen geleden heb ik dit boek besteld bij bol.com voor 13,99 en tot nu toe houd ik het elke dag bij. Het was namelijk een vraagteken of ik wel elke dag iets schreef in dat boekje haha! Inhoudelijk gezien is het dus echt een enorm leuk boek maar oh, ik ben verliefd op de kaft en vormgeving van dit boek. Het boek is best klein, maar dat maakt het juist zo schattig! De vormgeving heeft een vintage tintje. Daarnaast maakt het goud aan de zijkant van het boek het helemaal af. Leuke tip dus voor Sinterklaas of kerst! :-)

Liefs, Cindy

7 reacties:

Gwen zei

Deze staat ook op mijn wishlist :)

Rachel Kromdijk zei

ik wil deze ook heel erg graag
maar je heb heel veel van deze leuke boekjes, one line a day is ook erg leuk! liefs, x

Suze zei

Wat een leuk idee! Het boekje ziet er mooi uit zeg :)

yourflirtylook - Karlijn Tiebot zei

wat een ontzettend mooi leuk boekje! Het bijhouden van een dagboek is inderdaad een hele opgave, maar dan heb je ook wat :)!

Nathany Tfanakchi zei

Echt superleuk! Die wil ik ook :)


www.xfashionandstuffx.blogspot.nl

Esmée zei

Die is echt heel leuk & wat een mooi boekje ook. Echt leuk om te vragen voor kerst. x

Celine Wetzels zei

Super leuk! Ik heb er zelf ook een, alleen in een andere uitvoering. Lijkt me leuk om terug te lezen hoe mijn meningen over bepaalde onderwerpen over de jaren veranderen! :) (En ik ben benieuwd hoelang ik het volhoud hahaha)

♥ About me ♥Hi lovelies! ♥ Welkom op mijn blog. Ik ben Cindy, een 21-jarige marketing studente, die een grote passie heeft voor mode en beauty. Op mijn blog schrijf ik vooral artikelen over fashion, beauty, food en andere lifestyle gerelateerde onderwerpen.
Momenteel verblijf ik een aantal maanden in Brighton in Engeland. Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn avonturen!

Ik maak sinds kort ook video's, dus vergeet zeker niet om een kijkje te nemen op mijn Youtube kanaal: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers