22 januari 2012

And the winner is...


Since last month you could join my giveaway because of my second blog anniversary. I used random.org to pick one winner of my giveaway. Some of you didn't leave an email behind and didn't leave a link to their site or blog so I had to leave them out of the giveaway. Now, I would like to announced that the winner is..


Mia


Congratulations Mia, I will contact you by mail. For the others, don't be sad! There will be another giveaway soon! Have a great Sunday you guys :-)
3 januari 2012

WANTS | Online sale



In bijna elke webshop is nu sale dus zocht ik gisteravond naar leuke items dat ik niet per se nu nodig heb, maar toch wel handig is om te hebben. Vast wel herkenbaar. Ik moest me echt inhouden om niet bij de nieuwe collecties te kijken en het is gelukt hoor! Ik heb al een tijdje niets meer besteld bij de H&M aangezien de bestelling 9 van de 10 keer tegenvalt.. Het komt ook voor dat ik mijn bestelling in 4 delen ontvang! Toch heb ik in de sale van H&M zwarte croco ballerina's en een zwart shortje gevonden, wat erg leuk is voor de lente. Bij ASOS heb ik hele schattige mittens gezien. Ik denk niet dat de horrorwinter nog komt maar deze wanten zijn gewoon ZO leuk! Oh, en ik heb nog mooie nude heels gevonden met studs/spikes aan de achterkant van River Islands. Lastly, ik weet dat de feestdagen nu voorbij zijn en voor sommigen partydresses overbodig zijn, maar dit jurkje is zo mooi! Perfect voor een speciale gelegenheid toch? En dit jurkje is ook nog 's te vinden in de sale van Nelly. Even alles op een rijtje:

Zwarte croco ballerina's - H&M
Zwarte shortje met strik - H&M
Beige wanten - ASOS
Nude heels met studs/spikes - ASOS
Wit one shoulder dress - NELLY
1 januari 2012

OUTFIT | Burgundy and glitters

Yay! Dit is mijn eerste post van 2012. Ik hoop dat iedereen een fijne jaarwisseling heeft gehad want ik had dat zeker! Voor dit jaar heb ik nog niet echt een voornemen aangezien ik me er toch nooit aanhoud óf ik stel het meestal uit tot het nieuwe jaar.. Nu ik erover nadenk, misschien heb ik toch wel een voornemen; ik hoop namelijk dat ik slaag voor mijn examens. Misschien hebben jullie wel gemerkt dat ik nu mijn blogpost in het Nederlands typ. Op 'n één of andere manier lijkt het een stuk spontaner als ik schrijf in het Nederlands in plaats van Engels.

Vorige week donderdag bracht ik weer 's een dagje door in Amsterdam. Eigenlijk was mijn doel om een leuk oud en nieuw outfit te scoren maar ik kwam thuis met een nieuwe trui, blouse en heel veel nagellakjes. Heb nog in de Zara gekeken omdat er sale was, maar dat wekte alleen maar teleurstellingen op. Niets leuks gezien en uiteindelijk kocht ik een blouse uit de nieuwe collectie.. Uitverkoop in winkels is dus echt niets voor mij. Ik vind het veel fijner om online in de sale te kijken en de drang om iets uit de nieuwe collectie te kopen, is net iets minder.

Vandaag had ik eindelijk zin én tijd om een outfit foto te schieten, werkt het weer niet mee. Binnen is de verlichting ook erg slecht dus ik besloot maar om het zo te doen. De burgundy-kleurige trui is van Vero Moda, de waxed pants is van de Zara, de bekende Ambush schoenen zijn van Topshop en de sieraden zijn van Primark. Aangezien ik me vandaag verveelde, heb ik mijn nagels een nieuw kleurtje gegeven! Het is een lakje van Essence met miljoenen gouden glitters (Make it golden).

♥ About me ♥



Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy
Topshop 160115 300x250
NL EN Womens 336x250

Followers