27 april 2011

AD | WE Fashion presenteert Festival collectie


De zomer komt al inzicht en dat betekent ook meteen het begin van het festivalseizoen. WE Fashion geeft jou graag tips, om je te helpen met het creƫren van de ultieme festivallook.
WE WOMEN WE Fashion  biedt veel kleurrijke jurken met een romantisch en haast gypsy gevoel. Er zijn veel verschillende modellen en het is geschikt voor ieder moment van de dag. Er zijn mouwloze jurken (ookwel een shirt-dress genoemd), een wrapdress in verschillende dessins en een straplessjurk.De jurk kan je combineren met een vest of jasje, waardoor er weer een nieuw setje ontstaat. WE WOMEN WE Fashion biedt niet alleen festivalproof jurken maar ook shortjes en blouses. Een printed bloemen short kan je combineren met een witte blouse of een perzikroze top en een zwarte blazer. Voor blouses in deze collectie wordt veel gebruik gemaakt van kant en ruffle details. Bekijk de gehele collectie voor vrouwen hier.
WE MEN WE Fashion biedt jou mooie afgewassen shirts, unconstructed blazers en djebella-achtige blouses. Er is veel aandacht voor materiaalmixen en verfijnde details zoals knoopjes op de mouwen en dubbele kragen. Om een festivaloutfit op te noemen; Een T-shirt met grafische print, gedragen op stoere shorts in een army look of met een waseffect zoals sun-faded en garment-dye. Om jouw festival look cmpleet te maken combineer je dit met een accessoires als een leren polsbandje, hoedje of een cotton beanie. Verder komen felle en fluorizerende kleuren vaak terug in deze collectie. Bekijk de gehele collectie voor mannen hier.

 Dit is een gesponsorde posting.

3 reacties:

Jet♥ zei

superleuk!

Anoniem zei

Ik ben zelf niet zo fan van de WE. Maar wel een leuke actie.
Lieffs, xxx

Maika Nguyen zei

Wat leuk zeg! :D

♥ About me ♥



Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy
Topshop 160115 300x250
NL EN Womens 336x250

Followers