29 april 2011

AD | O'Neill One Way Runway Modellenwedstrijd


Heb jij altijd al model willen worden? Dan is dit misschien iets voor jou! O'Neill zoekt namelijk modellen die mee willen doen aan O'Neill One Way Runway modellenwedstrijd. Misschien word jij wel het nieuwe gezicht van de 2012 O'Neill reclamecampagne. De bedoeling is dat je de nieuwe Superkini promoot in Ibiza. O’Neill is dus op zoek naar een nieuw gezicht, en niet zomaar iemand! Diegene met de beste beoordeling van de jury, nadat ze van de catwalk is gesprongen in de O’Neill Superkini op Ibiza!

De Superkini is gemaakt van nanovezels, dat is een speciale stof die vele malen beter vastkleefd aan de huid dan lycra. Zo kan je zonder zorgen, gaan surfen of gewoon een duik nemen in het water. Als je mee wil doen dan kun je je via Facebook inschrijven en daar stuur je je eigen foto in. Je moet wel 18 jaar of ouder zijn.


Dit is een gesponsorde post.

2 reacties:

Maika zei

Ik ben nog lang geen 18, maar toch leuke post!

Kalypso zei

Heel erg leuk :)
Liefs, xxx

♥ About me ♥Hi lovelies! ♥ Welkom op mijn blog. Ik ben Cindy, een 21-jarige marketing studente, die een grote passie heeft voor mode en beauty. Op mijn blog schrijf ik vooral artikelen over fashion, beauty, food en andere lifestyle gerelateerde onderwerpen.
Momenteel verblijf ik een aantal maanden in Brighton in Engeland. Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn avonturen!

Ik maak sinds kort ook video's, dus vergeet zeker niet om een kijkje te nemen op mijn Youtube kanaal: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers