13 januari 2011

Maybelline Eyestudio Bronze Seduction

Follow my blog with bloglovin

Wauw! Dat was mijn eerste reactie toen ik dit product had aangebracht op m'n hand. Ik zag deze oogschaduw duo van Maybelline al langs verschillende beauty-blogs voorbij komen dus zei ik tegen mijzelf; als ik in de DA of Etos ben, moet ik deze duo uittesten. Zo gezegd zo gedaan. Daarna had ik 'm snel afgerekend en zo snel mogelijk naar huis gefietst zodat ik 'm thuis aan kon brengen. Ik had eerst een andere oogschaduw duo uit deze serie op 't oog maar die was er niet. Dus kocht ik deze, vond de naam ook erg goed erbij passen, Bronze Seduction. Precies wat je kan afleiden uit de naam; het is aan de ene helft een bruine kleur met veel shimmer en een gouden gloed en aan de andere helft een marble-achtige patroon met goud, peachy, beige en koraal, ook deze helft heeft veel shimmer. Het is niet een glitterspray-laagje maar de shimmer is er echt 'doorheen' gemixt.



De verpakking ziet er mooi en lekker simpel uit. 't Oogt niet te goedkoop en de kleur van de oogschaduw duo is goed te zien. Er staat ook duidelijk op hoe deze kleur heet; veel handiger dan dat ze 't op het bodempje zetten. Zo als je ziet is de oogschaduw duo erg goed gepigmenteerd. Ik had het zelf wel een klein beetje verwacht omdat het lijkt op een 'baked' eyeshadow. Ook heeft het die textuur. Meestal zijn baked eyeshadows beter gepigmenteerd. Aan de ene helft heb je de bruine/mosgroene kleur met een warme gloed en aan de andere helft heb je een marble texturen beige/oranje/koraal/goud/peach, de kleuren passen erg goed bij elkaar. Daarom is 'ie ook handig om mee te nemen in je travel make-up kit voor op vakantie of een weekendje weg. Hij is lekker klein dus past overal in. Zo heb je twee verschillende kleuren oogschaduw. Voor €9,99 is 'ie helemaal niet zo duur want je hebt twee kleuren. De oogschaduw duo is goed gepigmenteerd dus je hebt vast niet zoveel nodig. Je kan deze oogschaduw duo van Maybelline kopen bij bijna alle drogisterijen.

8 reacties:

Sharona zei

Ziet er supermooi uit!

Angélique zei

Mooie kleuren! Ga je er een look mee maken? :)

Manon zei

Hey
Welke camera gebruik jij?
Liefs

Marleen zei

leuke blog heb je!
elkaar volgen?
x

LST zei

Mooie kleuren voor een natural look. :) Had alleen de duo veel groter verwacht in de winkel was hij best klein.. das dan best jammer :P

Noortje zei

mooie kleuren!

Jooz. zei

wauw, ziet er super mooi uit! (:

Beautista zei

Super mooie kleuren!

♥ About me ♥



Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy
Topshop 160115 300x250
NL EN Womens 336x250

Followers