26 november 2010

UGG Outlet store


Het is zeker niemand ontgaan maar ik vertel het toch een keer nog even voor de mensen die het niet wisten. Vanaf vandaag is de eerste UGG Outlet store van Europa geopend. Hij is gevestigd in het oude postkantoor aan de Coolsingel in Rotterdam. Het was op initiatief van Van den Assem en het jongere 'zusje' Shoeclub, het was namelijk een goede afsluiting van het 100-jarig bestaan van Van den Assem. De UGG Outlet store blijft open tot rond de jaarwisseling. Dit tijdelijke shopconcept heeft een grote collectie, van UGG boots tot tassen en is voor heren, dames en kinderen. De kortingen kunnen oplopen tot 50%. En de voorraden worden dagelijks bijgevuld en er komen wekelijks nieuwe modellen binnen. Dus grijp je kans zou ik zeggen!

22 november 2010

Mijn 'Walk-in closet'

Al jaren droom ik van een inloopkast en toen ik hoorde dat mijn ouders plannen hadden gemaakt om te verhuizen wist ik zeker dat ik, hoe dan ook, een inloopkast móest hebben. Gelukkig vonden mijn ouders het niet zo erg en lieten ze een muur bouwen in mijn kamer. De muur moest een scheiding tussen het 'slaapgedeelte' en het 'kastgedeelte' voorstellen. Toen ons huis helemaal af was, bleek dat de inloopkast wat groter was uitgevallen dan gedacht. Maar dat kwam omdat de muur op één lijn moest staan met de badkamer. Daarom ik besloot toen om mijn bureau in m'n inloopkast te zetten. Waar moest ik het anders doen? Het 'slaapgedeelte' was best klein uitgevallen en om nog een bureau erin te zetten leek mij niet zo'n goed idee. Klik snel op 'Lees verder'!

20 november 2010

Schoenentic


Sinds ik bij de Dolcis werk (ik ben nu alweer gestopt), ben ik echt verslaafd geraakt aan schoenen. Vroeger had ik altijd standaard één paar schoenen. En die is nu helemaal versleten en vies geworden. Nu heb ik ontdekt dat als je veel schoenen hebt, het echt super leuk is en ook heel leuk te combineren is, als je ze in veel kleuren hebt. Ik zocht al een tijdje naar korte beige hakjes. De eerste paar komt van de Invito en kosten €119,99. Die ga ik over een paar weken zelf kopen maar ik moet eerst wat geld hebben natuulijk. En de tweede paar komt van de Dolcis en kosten ook €119,99. Op de foto lijkt 'ie heel anders dan in het echt. Ik wist eerst niet eens zeker of het deze laars was die ik had gezien (haha). In het echt is 'ie namelijk lichttaupe en heeft het een andere zool. Ik zocht namelijk een 'normaal' paar laarzen want dan kan ik er makkelijker mee combineren. Maar deze laars behoort (gelukkig) tot de Gelukstreffers en kosten nu nog maar €79,95. Die gaat mijn vader voor mij kopen van de week. Ik hoop dat ik snel mijn loon binnen krijg want dan kan ik de eerste paar gaan bestellen via de site! Want nu heeft mijn vader geld overmaakt om een iPad te kopen. Dus dat moet ik maar eerst even gaan halen in de iCentre en dan kijk ik hoeveel geld er overblijft! Ik. Kan. Niet. Wachten. :-D
19 november 2010

Knitwear by Topshop


£35.00|£38.00|£35.00


£45.00|£45.00|£40.00


De winter komt er natuurlijk weer aan en voorspelt wordt dat het een hele koude winter gaat worden. Daarom heb ik voor jullie lekkere warme breisels op een rijtje gezet want zo kom je de winter zeker door. Ze komen alle zes uit de knitwear collectie van de Topshop, wat trouwens echt een hele leuke collectie is. Ik denk dat ik zelf de eerste twee ga bestellen of de zwarte trui met schouder details. Je kan betalen via Paypal of met creditcard en verzendkosten is 5 pond oftewel €6,50. Het verzenden gaat ook snel bij Topshop, binnen 3 dagen heb je hem al in huis!
18 november 2010

BEAUTY | W.I.C Herôme Brussels 71

Ik heb eindelijk een lakje van Herôme bemachtigd! Dit lakje komt uit de World Inspired Colors collectie. Zaterdag liep ik in de Douglas omdat ik zocht naar een luchtje. Of nee, ik wou kijken of er nieuwe luchtjes waren en heb ze even getest. Toen ik even bij de Tweezerman's ging kijken, draaide ik mij om en zag ik.. EEN HEEL REK VOL MET HERÔME LAKJES IN ALLE KLEUREN DIE JE MAAR KAN BEDENKEN. Natuurlijk was ik toen dolblij en nam ik een lakje mee. Ik wist al van te voren welke ik wou dus het was niet moeilijk voor mij om te kiezen. Maar toen ik al die lakjes zag staan, begon ik wel een beetje te twijfelen. Ik bleef bij mijn Brussels 71 en rekende hem af. Nu ben ik de trotse bezitter van de W.I.C Herôme nagellak. Hierbij wil ik mijn mening/review delen met jullie!

16 november 2010

Review: DA Eyeshadow 009


Omdat mijn toetsweek eindelijk erop zit, wou ik mijzelf belonen met iets leuks. Dus zaterdag, toen ik in de stad was, heb ik een oogschaduw gekocht en een lakje. Maar over het lakje komt nog een review. Ik was al een lange tijd niet meer naar de DA geweest dus ging ik maar even kijken. Opeens zag ik dat de hele DA make-up collectie is vernieuwd. Vroeger hadden al die verpakkingen een matte zwarte kleur. En nu is alles zilver en echt zwart. Het zag er heel mooi uit. Ik dacht dat de oogschaduws een slechte pigmentatie hadden maar toen ik hem op deed, was 'ie heel erg gepigmenteerd. En hij kostte maar €2,50. Dus ik dacht, waarom neem ik hem gewoon niet mee? Want ik zocht al een tijd naar een taupe/groen-bruinige kleur oogschaduw.

8 november 2010

Besteld bij de H&M


Deze week heb ik mijn eerste toetsweek, dus daarom had ik vorige week geen tijd om een artikeltje te schrijven! Ik heb net een toets gehad van Engels, waarbij je een brief moest schrijven. Het ging best wel goed dus hoop op een goed cijfer! Nu heb ik dus alle tijd om artikeltjes te schrijven. Oké, nu terug naar de bestelling. Gistermiddag heb ik iets besteld bij de H&M. Omdat ik al een hele tijd niets heb gekocht. Ik heb een ruim vallende trui besteld in het marineblauw met witte strepen, een lange grijze vest, een ruim vallende marineblauwe shirt en een zwarte broeklegging. Ook heb ik gebruik gemaakt van twee kortingscodes: 1304 voor €5,- korting en 7848 voor €10,- korting. En ik heb bij de H&M nog een tegoed van €33,- dus dat is wel mooi meegenomen!
Lekker origineel ben ik weer met deze trui! Maar hij was maar €14,95 en hij is lekker warm. En deze broeklegging vond ik echt super leuk. Ik moet alleen nog bedenken welke schoenen ik hier bij aan ga trekken.

Iedereen die ook toetsweek heeft deze week, veel succes! ;-)

♥ About me ♥



Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy
Topshop 160115 300x250
NL EN Womens 336x250

Followers