29 oktober 2010

Notd: Latte Baroque


Het wordt weer is tijd voor een NOTD! Hierbij gebruik ik een konad stempel set, Catrice 'Clay-ton My Hero' en Diamond Cosmetics 'Party Hearty'. Gister verveelde ik mij dus ging ik maar mijn nagels lakken. Toen ontdekte ik dat ik laatst een konad stempel set had besteld. Eenmaal de stempel set gevonden ging ik twee lakjes uitzoeken dat goed bij elkaar pastte. Ik wou een naturel creatie maken dus met bruin tinten. Essence's 'Most Wanted' vond ik te donker dus ging ik voor Catrice. En voor het figuurtje wou ik dat het werd opgevuld met een lakje waar shimmer/glittertjes in zit. Dus werd het Diamond Cosmetics 'Party Hearty'. Het ging een paar keer mis maar uiteindelijk had ik het onder de knie! Klik op 'Lees Verder' voor meer foto's.

28 oktober 2010

Wishlist

Het is alweer een hele tijd terug dat ik een 'wishlist' artikel heb gemaakt dus bij deze, een nieuwe wishlist! Hij is niet zo groot maar dat is juist goed voor mij. Anders geef ik weer teveel geld uit.. Dit is een soort van algemene wishlist want er komt natuurlijk nog eentje voor in de winter. Ik ben nu hard op zoek naar een winterjas en laarzen. Ik heb een mooie jas gezien van Abercrombie & Fitch maar de winkel in België wordt pas in maart 2011 geopent.. En dan begint de lente al. Daarom ga ik nu op zoek naar een andere jas!


Een schattig licht roze tasje met een rozen motiefje! Handig als je de stad in gaat of voor een leuk feestje. Hij kost €14,95 en je kan de tas kopen in de H&M of de H&M webshop.


Ik zocht al een tijd naar een BlackBerry hoesje maar ik zag geen mooie. Dus ik dacht dat hoeft toch helemaal niet? Maar laatst had een vriendin van mij een Blackberry hoesje gekocht en nu wil ik er ook eentje! Deze vind ik echt heel mooi. Omdat hij is wit is en bezet is met een bloemen motief. Ik vind het alleen een beetje jammer dat ik geen witte BlackBerry heb, dan zou hij er beter bij passen.. Ik durf ook geen wit frontje erop te zetten omdat ik bang ben dat ik hem kapot maak en dan vervalt de garantie. Dus ik moet iemand vinden die ervaring heeft met het verwisselen van frontjes! Deze hoes kost €15,- en is te koop op clairescovers.webklik.nl. Ze verkopen daar hele leuke hoesjes voor verschillende Blackberry's, Iphone's en Ipod's.


Een ketting met een naam of woordje. Ik vind het zelf niet super origineel om een kettinkje te kopen met je naam erop. In plaats daarvan wil ik liever een leuk woordje. Ik denk iets in het frans en maximaal mag het 4 letters bevatten. Ik wil dat ie niet zo opvalt maar toch goed past bij je kleding. Hij kost ongeveer €47,05 euro als je hem omrekent ($64.95) en is gemaakt van 18k goud. Je kan hem kopen op mynamenecklace.com.


Deze LV Damier Azur krijg ik van mijn ouders voor mijn verjaardag. Ik heb hem nog niet want ik weet niet welke maat ik moet nemen. Daarvoor moet ik eerst naar de PC of de Bijenkorf. Ik kan niet wachten tot dat ik hem in mijn handen hem en echt van mij is!
27 oktober 2010

WANT: Urban Decay Naked Palette

\

OH-MY-GOD! Ik zag deze palette al een tijdje terug voorbij komen op verschillende beautyblogs alleen liet ik het een beetje zitten en ik heb er verder niks meer gedaan. Maar gister zat ik te kijken op tumblr en toen zag ik een foto van deze palette (hierboven) en toen ging ik deze palette gelijk op zoeken! De kleuren zijn namelijk perfect! Zoals jullie (denk ik al) weten, hou ik erg veel van nude/naturel kleurtjes (Naked..) dus deze moet ik zeker in mijn bezit hebben. Ik zocht het hele internet af, op zoek naar deze prachtige palette. Maar overal is ie uitverkocht en de enige optie is via eBay. Zelfs op eBay betaal je al veel voor zo'n palette. Als iemand iets heeft kunnen vinden, tell me! De Naked Palette heeft 12 prachtige warme kleuren met 8 bestsellers en 5 nieuwe! En in de palette zit ook een 24/7 oogpotlood waarvan de helft bruin is (Whiskey) en de andere helft is zwart (Zero). De kleuren hebben ook nog is hele leuke namen: Virgin, Sin, Naked, Sidecar, Buck, Half Baked, Smog, Dark Horse, Toasted, Hustle, Creep en Gun Metal. Het doosje waarin deze palette zit is ook heel mooi. Donkerbruin met grote en duidelijke letters 'Naked' erop.

24 oktober 2010

Update!


Hallo lieve lezers/lezeressen, de laatste paar weken had ik geen tijd om artikels te schrijven of iets nieuws erop te zetten. Dat komt doordat we sinds gister pas hebben ontdekt hoe draadloos internet werkt. Daarvoor moesten we het doen met één laptop. En dat is echt niet te doen, daarom zat ik er weinig achter. Maar nu doet 'ie het alweer en kan ik eindelijk artikels schrijven. In deze vakantie heb ik ook meer tijd ervoor maar ik moet ook leren voor de toetsweek dat op 8 november van start gaat. Ik ben morgen trouwens jarig! Dan word ik alweer 16 jaar.. Daarom hadden mijn vriendinnetjes gister een suprise party voor mij georganiseerd wat echt heel gezellig was! We gingen namelijk uiteten! En vandaag gaan we naar Ikea, spullen uitzoeken voor in mijn nieuwe kamer (Wat nu heel kaal is..). Een deel krijg ik voor mijn verjaardag want ik heb ook een echte LV tas gevraagd! En ik weet bijna zeker dat ik hem later krijg want ik weet nog niet welke maat ik wil hebben. Daarvoor moet ik dus zelf mee naar de PC of Bijenkorf. Ik wil trouwens de Damier Azur Speedy grijs/wit. Ik vind het namelijk echt nep lijken als je een LV tas koopt met allemaal LV-tekens erop.. Daarom koos ik voor deze, met blokjes. Ik ga nu maar want mijn vader is net terug van de opslagruimte waar onze 2 eetkamer stoelen nog lagen, dus we gaan nu naar de Ikea! Ik wens iedereen een hele fijna dag/vakantie en geniet van het weer (tot nu toe: 9:24).

Liefs, Cindy!
13 oktober 2010

Shoplog: Dagje Amsterdam!


Zaterdag 2 oktober ging ik samen met een vriendinnetje naar Amsterdam. Het was namelijk National Glamour Day, de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf en de schoenen zes-daagse! We hadden wel de beste dag uitgekozen. En het was ook nog is mooi weer, want het regende niet. En zoals we al hadden verwacht werd het heel erg druk.. Daardoor gingen we niet rondkijken in de Bijenkorf, want oh my god er waren niet normaal veel mensen. We liepen erin en toen weer zo snel mogelijk eruit. Maar nu konden we wel langer rond snuffelen in de winkelstraatjes (yay!). Ik heb uiteindelijk geen laarzen of een winterjas gevonden. Een andere rede was dat mijn geld op was en ik had er niet intensief naar gezocht. Wel ben ik heel blij met mijn andere aankoopjes! En dat zijn niet alleen dingen wat ik heb gekocht met 20% korting. Want als je in Amsterdam bent, moet je wel even langs de H&M. Lees snel verder voor meer foto's en de rest!

11 oktober 2010

Actie: Kruidvat NS treinkaartje


Er is weer een treinkaart actie bij de Kruidvat. Je kunt namelijk één dag onbeperkt reizen met de NS door heel Nederland! En dat voor maar €12,45. Het is trouwens 2e klasse. Er is bij deze actie twee soorten kaarten te koop, een groene en een rode. Het groene kaartje is geldig op één zaterdag of één zondag van 9 oktober t/m 5 december 2010. En het rode kaartje is geldig op één zaterdag of één zondag van 11 december t/m 6 februari 2011. Er zijn wel een aantal voorwaarden (is het een keer niet..):
  • Maximaal 4 kaarten per persoon.
  • Het kaartje moet je voor het instappen afstempelen, anders is ie niet geldig.
  • Het kaartje is alleen geldig met aangehecht strookje
  • Nog één keertje, het is alleen geldig op zaterdag of zondag.
  • OP=OP
Wie zijn er van plan om een kaartje kopen? Voor meer informatie: klik hier.
10 oktober 2010

Review: GOSH Lipgloss 004


Dit is mijn eerste lipgloss-je van GOSH. Ik had vroeger (zo'n 3 jaar geleden) echt een hele mooie kleur lipgloss, licht roze zonder glitters/shimmer. Maar ik ben hem kwijt geraakt en sindsdien zocht ik naar een soort gelijke. Toen ze de Kruidvat in mijn stad omgebouwd hebben, is dus de GOSH erbij gekomen. En daarom heb ik tijdens de 1+1 actie een lipglossje meegenomen dat ik al een tijdje op het oog had. Nu is het zover, een review ligt klaar voor jullie!

3 oktober 2010

Update

Ik heb het deze week heel druk met school dus er komen deze week minder artikels en misschien zelfs geen. Volgende week komen er zeker wel artikels want dan heb ik geen toetsen. Ik spreek jullie snel weer! Liefs, Cindy.

Edit: Ik werk nu hard aan nieuwe artikels dus ze komen van de week online. En ik heb 'op-hand-foto's' van Essence Multi Dimensions: Trendsetter en Most wanted erop gezet. Dus neem maar is een kijkje!

♥ About me ♥



Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy
Topshop 160115 300x250
NL EN Womens 336x250

Followers