26 augustus 2010

Maybelline Super Stay 24h ConcealerIk gebruik eigenlijk helemaal nooit concealer omdat elke kleur heel anders blijkt te zijn voor onder mijn ogen als ik het eenmaal heb aangebracht. En ik kan het niet zo goed uitstippelen want je blijft steeds een paar strepen zijn. Maar toen ik laatst in de DA stond en deze concealer zag, moest ik hem wel meenemen!


Ik vond de verpakking zo mooi en ik zocht iets voor de kleine oneffenheden op mijn gezicht zodat ik geen foundation meer op hoeft te doen. Ik heb hem in de twee kleuren, zelf heb ik de lichtste kleur genomen. Hij smeert lekker uit en kostte maar €6,45.

2 reacties:

Sharona zei

Oh ik wist niet dat die er was! Ik heb nu nog de minerale concealer, maar als die op is koop ik deze want hier heb ik ook de foundation van!

sngthanh- zei

oh die wil ik ook nog halen!
is hij goed?

en ben jij vietnamees? (:
haha.

♥ About me ♥Hi lovelies! ♥ Welkom op mijn blog. Ik ben Cindy, een 21-jarige marketing studente, die een grote passie heeft voor mode en beauty. Op mijn blog schrijf ik vooral artikelen over fashion, beauty, food en andere lifestyle gerelateerde onderwerpen.
Momenteel verblijf ik een aantal maanden in Brighton in Engeland. Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn avonturen!

Ik maak sinds kort ook video's, dus vergeet zeker niet om een kijkje te nemen op mijn Youtube kanaal: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers