31 augustus 2010

Konad M71 and gold Passion



Ik ken Konad al wat langer maar ik heb nooit iets ervan besteld. Totdat ik op een tumblr zag,
hoeveel 'creaties' je ervan kon maken! Dank aan Mirre van Chic Polish, anders was ik er nooit
achter gekomen haha. Nou, ik heb al een paar dingetjes in mijn hoofd van wat ik wil gaan maken.
Daarover komen nog tutorials, maar ik moet het eerst zelf onder de knie krijgen.

30 augustus 2010

Biscuit cupcakes met citroen botercreme



Zondag heb ik voor de tweede keer biscuitdeeg gemaakt. De eerste keer was het een beetje mislukt, want toen het uit de oven kwam was het een hele berg geworden.. Dus ik dacht, meestal als ik cupcakes maakt dan krijg ik nooit zo'n mooie vorm dus gebruik ik nu in plaats van normaal cake-deeg, biscuitdeeg! En het is nog goed gelukt en lekker ook. En ik heb citroen botercreme erop gedaan, wat het lekker fris maakt. Daarom wil ik dit recept met jullie delen en het is heel makkelijk op te maken!

Catrice Expect the Unexpected



Voor alle Catrice-lovers opgelet: Catrice komt in september met een nieuwe collectie wat een limited edition lijn wordt. De lijn heet 'Expect the Unexpected'. Ik vind de verpakking er niet zo mooi uitzien, het oogt goedkoop en een beetje kinderachtig.. Zelf ga ik denk ik de grijsgroene en licht grijze nagellak kopen, een goede aanvulling  op mijn Catrice nagellak collectie.

29 augustus 2010

Nonpareilboutique en Asos bestelling


Sinds ik er achter was gekomen dat je niet eerst geld hoeft over te maken van je bankrekening naar je PayPal rekening ging ik allemaal dingetjes bestellen. Want je kan ook gewoon bestellingen plaatsen zonder dat er geld op je PayPal rekening zit, het wordt dan gewoon van je bankrekening afgetrokken. Dat doet PayPal ook als je te weinig geld hebt staan op je PayPal rekening. Dan gaat ie andere manieren zoeken om aan geld te komen, dus via je bankrekening. Ik wou dat dus even delen met jullie, voor het geval jullie eerst ook zo dachten als ik.. Lees snel verder om te zien wat ik heb besteld!

Hema oogschaduwbasis



Je zag deze oogschaduwbasis al voorbij komen in mijn post een paar dagen terug. Na een paar dagen dit getest te hebben, werd het wel tijd voor een review. Dit is mijn eerste oogschaduwbasis ooit, en ik heb geen idee waarom ik het niet eerder heb gekocht. Want het werkt heel goed! Normaal gesproken, als ik in de ochtend mijn oogschaduw op doe, is het in de avond al bijna helemaal weg. Maar als ik dit op doe blijft het oogschaduw erop totdat ik mijn make-up eraf haal.

28 augustus 2010

Rimmel Nude Delight Lipstick



Het is echt al een hele tijd terug dat ik deze lipstick heb gekocht. Ik denk nog zelfs voordat ik een blog was begonnen. Ik heb het over de Rimmel Moisture Renew lipstick in 700 Nude Delight. Ik wou er een review over schrijven omdat ik het een bijzondere kleur vond en ik gebruik hem heel vaak.

Shoplog: Back to School


Dinsdag moet ik weer naar school dus werd het hoog tijd om spullen te gaan kopen in de stad. Dit jaar hebben ze leukere dingen dan vorig jaar. Maar wat ik dus nodig had: een etui, potloden, pennen en heel veel schriften. Ik raak die schriften namelijk altijd kwijt of ik ga er niet heel zuinig mee om dus gaan ze heel snel op. Daarom dus 15 nieuwe schriften. En vorig jaar was ik een beetje laat met inkopen doen voor school dus waren de etui's al bijna overal uitverkocht, moest ik het doen met een groot make-up tasje..

27 augustus 2010

Wishlist for this fall

Er komen hier vast nog wel meer dingen bij maar voorlopig is dit mijn wishlist voor de herfst!

Licht taupe/beige laarzen met een hoge schacht en een dikke houten hak.




Lange zwarte vest dat aan de onderkant gelijk is.


Een zwarte tas van glanzend leer-achtige stof met gouden details.
26 augustus 2010

Maybelline Super Stay 24h Concealer



Ik gebruik eigenlijk helemaal nooit concealer omdat elke kleur heel anders blijkt te zijn voor onder mijn ogen als ik het eenmaal heb aangebracht. En ik kan het niet zo goed uitstippelen want je blijft steeds een paar strepen zijn. Maar toen ik laatst in de DA stond en deze concealer zag, moest ik hem wel meenemen!

25 augustus 2010

Eyeko Ambassador




Hi everybody, I'm officialy an Eyeko ambassador! Yay! For the ones who don't know what or who Eyeko is, it's an brand (Eyeko stands for Love in Japanese) and also a site where they sell there beauty products. They come from England, London exacly. Shipping is free and it's not very expensive. For nailpolish you'll pay around the 4 euros (3.50 pounds) so that not expensive.

Coastal Scents 88 Warm Palette



Het is denk ik een van mijn beste cosmetica/beauty aankopen ooit! De 88 Warm Palette van Coastal Scents, en palette vol met mooie aardetinten mét en zonder shimmer. Ik gebruik hem bijna elke dag. En je kan er zoveel looks mee maken! De kwaliteit is echt heel goed en de palette is helemaal niet duur. Ik heb hem zelf besteld op coastalscents.com maar tegenwoordig kan je hem bijna overal kopen op internet.

Hij kostte volgens mij €18,95 en ik was toen nog heel dom om te bestellen via de echte site dus was de prijs van de palette en de verzendkosten samen zo rond de €30,- (komt uit Amerika).. Ik ben er in ieder geval heel blij mee! Je ziet nu al bij een paar kleuren de bodem omdat ik die zo vaak heb gebruikt, nu probeer ik te variëren. En zie ik dat alle kleuren eigenlijk heel mooi zijn. Hier zie je een foto van mijn palette zoals hij nu is en die met een hartje erbij zijn mijn favoriete kleuren.





24 augustus 2010

Catrice Clay-ton, my Hero


Catrice Clay-Ton, my Hero! heb ik nu al een tijdje in mijn bezit maar ik heb er nooit iets over geschreven. Het is een hele bijzondere kleur, het is geen bruin maar ik denk meer olijfgroenig/modder-achtige kleur met subtiele goude shimmer erdoor heen. Daarom geeft het ook een warm effect. En het past ook nog is goed overal bij. Want soms heb je ook kleuren die niet met je outfit matchen. Hij lakt heel erg fijn, zoals alle Catrice nagellakjes uit deze collectie. Twee laagjes is genoeg voor een mooie dekking. En het lakje blijft een week goed zonder te chippen. Te koop bij de Kruidvat voor €2,49.

22 augustus 2010

How to: Beachy/wavy hair-style



Ik heb een paar leuke haar ideetjes/inspiratie voor jullie! En het is allemaal heel simpel en duurt niet zo lang. Per week of elke 2 weken leg ik uit hoe je je haar kan doen. Vandaag leg ik uit hoe je je haar 'beachy/wavy' kan maken/creëren. Je hebt hierbij wel een krultang nodig, het lieft eentje die dik is. Zelf heb ik er een dunne van Remington, gekocht bij de Kijkshop maar je kan hem overal (denk ik) wel kopen. En hij is niet zo duur, ik denk iets van €20,- of lager. Ik ben nog steeds op zoek naar een dikke van ongeveer 1,5 inch. Dus als je er eentje weet, let me know!

21 augustus 2010

Inspiration













New new new





Sorry for the lack of posting! It's because it's still vacation so I haven't got so much time for posting something.. I really enjoy my vacation and I hope you too! Here are some stuff I've bought a while ago.. Over about 1,5 weeks I need to go back to school and then I don't have much time for shopping. And over about 4 weeks I'm moving to our new house so I think I'm very busy with how I want to decorate my room and buying all those things for in it. And I also think I don't have Internet for a while.

6 augustus 2010

New things I've bought in Amsterdam



Saturday and Tuesday I went to Amsterdam. Saturday was with my family and Tuesday with a friend! Now I'm gonna show you a few things I've bought. Not so much.. But I'm going to Rotterdam in a few weeks so I saved my money. And I did a order at Kanacca.com, hope it will arrive soon.

5 augustus 2010

I WANT THIS!


Oh I love this watch so much! It's so beautiful! It's called the 'Naked Bracso' from Triwa.

♥ About me ♥



Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy
Topshop 160115 300x250
NL EN Womens 336x250

Followers