21 juli 2010

Ordered @ E.L.FNet besteld op eyeslipsface.nl (oftewel E.L.F). De meeste dingen kosten maar €1,-, echt zo goedkoop! Ik heb een oogschaduwpenseel, oogschaduwcreme en mineral powder gekocht. Het mineral powder kostte €5,-, het is transparant en zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten. De verzendkosten waren iets hoger, namelijk 7,45, maar het is het wel waard. In de winkel betaal je voor mascara zelfs meer dan 14 euro dus is bijna hetzelfde. De laatste tijd heb ik niet veel tijd meer om dingen te posten omdat ik moet werken. Dus sorry daarvoor en dan weten jullie waarom er geen updates voorlopig meer komen! Ik wens iedereen nog een fijne vakantie verder ;-)

0 reacties:

♥ About me ♥Hi lovelies! ♥ Welkom op mijn blog. Ik ben Cindy, een 21-jarige marketing studente, die een grote passie heeft voor mode en beauty. Op mijn blog schrijf ik vooral artikelen over fashion, beauty, food en andere lifestyle gerelateerde onderwerpen.
Momenteel verblijf ik een aantal maanden in Brighton in Engeland. Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn avonturen!

Ik maak sinds kort ook video's, dus vergeet zeker niet om een kijkje te nemen op mijn Youtube kanaal: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers