28 juli 2010

New: Miss Dior Chérie



Yes! Ik heb eindelijk de Miss Dior Chérie parfum! Wat ik al zo lang wil hebben. Het was een soort van cadeautje van mijn ouders omdat ik 2 weken heb gewerkt. Maar ik heb het zelf gekocht alleen niet met mijn geld. Nou, ik stond dus in de ICI Paris XL en had toen besloten om een 30 ml flesje te kopen omdat 50 ml toch net iets te duur was.. (81 euro..) En misschien wou ik nog een YSL Parissienne kopen..

Time for some inspiration!






25 juli 2010

Wishlist H&M and some tumblr profiles


This is my H&M Autumn wishlist! I love the colours! ♥ And last saturday I didn't go to Amsterdam because I was very busy at the moment. Now, I will go on Monday next week! Can't wait to shop, I haven't done that in weeks!!! Oh, and check these 2 lovely tumblr profiles of my sister and my niece (don't know the right word..):

21 juli 2010

Ordered @ E.L.F



Net besteld op eyeslipsface.nl (oftewel E.L.F). De meeste dingen kosten maar €1,-, echt zo goedkoop! Ik heb een oogschaduwpenseel, oogschaduwcreme en mineral powder gekocht. Het mineral powder kostte €5,-, het is transparant en zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten. De verzendkosten waren iets hoger, namelijk 7,45, maar het is het wel waard. In de winkel betaal je voor mascara zelfs meer dan 14 euro dus is bijna hetzelfde. De laatste tijd heb ik niet veel tijd meer om dingen te posten omdat ik moet werken. Dus sorry daarvoor en dan weten jullie waarom er geen updates voorlopig meer komen! Ik wens iedereen nog een fijne vakantie verder ;-)
15 juli 2010

Bloglovin'

Vanaf nu kan je me ook volgen via bloglovin', heb net een account aangemaakt! ;-)

Follow my blog with bloglovin

14 juli 2010

New beauty products!



Vandaag was mijn vader jarig, en ik moest nog een paar cadeautjes halen in het winkelcentrum waar ik dichtbij woon. Dus heb ik voor mijzelf nog een paar leuke beauty dingetjes gehaald! Die Miss Sporty nagellak kostte maar €1,99 en het is echt een hele mooie kleur. En de Body Silk was in de aanbieding! Ik probeer nu wat meer te posten, aangezien mijn bezoekersaantal heel erg omlaag is gegaan haha! Zaterdag ga ik naar Amsterdam dus daar komt zeker een post over ;-)

13 juli 2010

Inspirational pictures

















8 juli 2010

My update for today




Wow, het is alweer een paar dagen geleden dat ik iets heb gepost.. Wat ik dus vorige week heb ontvangen, mijn H&M bestelling!! Alleen ik heb maar 2 dingen gehouden, ballerina's en een bruin shirtje met ruffles. Ik vergat steeds mijn batterij van mijn camera op te laden dus kon ik geen foto's maken en daarom ook geen post maken. Ik heb een leuke post over haar ideetjes klaarstaan alleen moet nog de foto's maken en uploaden! Ik weet niet wanneer ik die ga posten maar wel zo snel mogelijk! Liefs Cindy
4 juli 2010

'A walk to remember'

Donderdat heb ik op bol.com de film, 'A walk to remember' besteld. Ik kon hem nergens in de stad vinden terwijl het best wel een bekende film is misschien dat ie daarom uitverkocht is.. En hij was niet eens in de FilmClub waar je alles kan huren! Ik hoorde en las van veel mensen dat het een hele mooie film was. Ik was al fan van 'The Notebook' dus moest ik deze ook wel leuk vinden! En dat was hij echt! Nou, leuk is anders maar dit is echt een hele mooie film, een echte tranentrekker. Ik kan er niks meer over zeggen, je moet hem echt zien! Het is een echte aanrader!! Hij kost €5,99 excl. verzendkosten (€1,95).

1 juli 2010

My faves of the pre-fall collection of H&M





Ik vind deze 2 kledingstukken echt heel leuk! Jammer dat dat broekje niet meer in mijn maat is.. Die koop ik wel een keer wanneer ik weer ga shoppen! En als ik genoeg geld heb natuurlijk.. Moet namelijk eerst werken.. Maar ik moet nog een deel overhouden, want ik moet mijn scooter certificaat zelf betalen.. Gister zou ik eigenlijk nog iets posten maar het jurkje dat ik had gekocht is niet zo heel leuk dus ga ik het straks terug brengen. Vandaag komt de dvd 'A walk to remember' aan als het goed is. Heb ik tenminste iets te kijken vanavond! Ik wens iedereen nog een hele fijne dag verder :-)

♥ About me ♥



Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy
Topshop 160115 300x250
NL EN Womens 336x250

Followers