29 juni 2010

The effect of the heat wave..


Doordat het zoóo warm is, had ik weer een bestelling geplaatst bij de H&M. En een paar dingen zaten in de sale dus dat is weer iets beter voor mijn rekening. Ik heb een leuk bruin topje besteld met ruffles van chiffon en een shirtje van een lichte stof met een bloemenprint erop! Voor de rest gewoon twee shortjes, is wel lekker met dit weer en een bikini. Had die bikini al een tijdje op het oog maar was steeds uitverkocht en toen ik vanavond keek was ie in mijn maat dus had ik hem snel in mijn winkelmandje gezet. Hebben jullie ook dingen gekocht vanwege het warme weer?

Some inspiration after a long time..


Hi everybody! Ik heb de laatste tijd geen tijd gehad om wat te doen aan mijn blog. Elke keer komt er weer wat tussen.. En ik heb niet echt veel geshopt de laatste tijd dus niks om over te posten.. Maar vanaf vandaag, ga ik meer posten. Want nu heb ik vakantie en dan heb ik alle tijd! Ik heb al een paar leuke ideetjes! Maar dat zien jullie vanzelf wel! Hou mijn site in de gaten ;-) Liefs, Cindy

22 juni 2010

Sweet blogger award!



Ik wil je echt super erg bedanken en je maakt me dag weer helemaal goed! Ben er echt heel blij mee! Ik kan trouwens geen 10 mensen deze award geven omdat ik het anders niet zo leuk vind tegen over andere dus daarom doe ik het maar niet en anders weet ik ook niet aan wie ik deze award moet geven haha! Maar goed, jullie moeten echt even een kijkje nemen op haar blog, waar ze hele leuke dingen post, dit is haar link: http://meloentjes.blogspot.com ;-)

Shoplog: 22-06-10


Zaterdag ben ik weer met mijn mam naar Amsterdam gegaan. Niet zo veel geshopt omdat het regende en we zijn om het uur ergens gaan zitten. Ik heb een nieuwe broek van de H&M, wit basic shirtje, beige vest van de Zara, zelfbruiner, nieuwe bikini en nieuwe birkenstocks in het olijfgroen/goud/bruin. De volgende keer als ik in Amsterdam ben, haal ik een zonnebril, want ik heb er echt eentje nodig :-)

16 juni 2010

Light as Air received!

Woehoee! Ik heb net mijn nagellakje ontvangen die ik eergister had besteld! Hij is echt 10000x mooier in het echt. Alleen jammer van de verzendkosten.. Ik heb er bijna evenveel voor betaald als voor de nagellak zelf. Ik heb hem besteld op shop.mumi.nl waar ze allemaal beauty spulletjes verkopen. Het is echt een hele betrouwbare webwinkel. En je krijgt het echt heel snel in huis! Ze had hem namelijk dezelfde dag op de post gedaan. Ik wil nog de Essie Van D'go, een perzik/creme kleur, en van China Glaze Re-fresh mint, een mintgroene kleur. Er is trouwens nu korting op Essie lakjes! Maar ik heb op dit moment wel genoeg lakjes dus ik bestel ze nog wel een keer.


Weer leuk verpakt! Het was trouwens helemaal verpakt in duizenden meters bubbeltjes plastic haha dus hij kan nooit stuk breken. De kleur wat ik op mijn nagels heb is London's Weather Forecast van Catrice. Ik had geen zin om me nagels te lakken want ik moest snel naar de dokter.
14 juni 2010

Today

Vrijdag ging ik even snel met mijn moeder naar de stad om iets leuks te halen voor Santé gisteravond, wat niet zo super was haha. Maar het shirtje vond ik wel leuk! Alleen ik wil deze toch inruilen voor de lila-kleur. Want die ik nu heb is zwart. Gelukkig werkt me nicht bij de Vero Moda dus kan ze het voor me regelen.


En ik kwam, nadat ik naar dat feest was gegaan, erachter dat ik mijn H&M bestelling binnen heb! Ik vond de broek een beetje kort en de zwarte ballerina's waren wat te klein. Dus die stuur ik terug. En dit is wat ik aan had vandaag.


En de laatste tijd heb ik niet zo'n zin om dingen te posten omdat de batterij van de camera bijna leeg is en ik weet niet waar de andere batterijen zijn. Door de verhuizing kan het overal liggen. En ik vind een post zonder foto's niet zo leuk.
Nu ga ik even boodschappen doen met mijn moeder! Het is trouwens echt lekker weer na een hele week slecht weer met regen. Alleen het waait wel heel hard.. Nou ik wens iedereen nog een fijn avond verder. Liefs, Cindy!

Van sjaal naar gilet

Een hele tijd terug, toen ik een keer in Amsterdam aan het shoppen was, liep ik in een Pieces winkel waar ze een gilet hebben geknoopt van een sjaal. Ik vroeg of ze me het uit kon leggen hoe je dat moest maken. En eigenlijk is niet eens zo heel moeilijk! Je hebt ten eerste een grote vierkante sjaal nodig. Dan pak je de bovenste hoeken/uiteinden en doe je ze tegen elkaar. Dus nu heb je de helft gevouwen. Dan heb je de kant waar je niet open kan vouwen en een kant wel, die bovenste hoeken/uiteinden, daar maak je een knoop in. En dan moet je even goed zoeken, en zie je dat 2 gaten hebt waar je armen er door heen kunnen. Dat was het! Je kan het ook een beetje naar beneden trekken (de stof op de schouders) en dan heb je een vest. Ik denk dat je het met foto's beter kunt zien. Klik snel op lees verder!

12 juni 2010

Inspiration










I just love flowers! :-)
6 juni 2010

China Glaze Light as Air

Van de week had ik verteld dat ik graag de Essie Lilacism wou bestellen. Maar ik heb een ander kleurtje gevonden dat er zoveel op lijkt! En hij is goedkoper dan Essie. Alleen ik kan het nu niet bestellen omdat ik er achterkwam dat het TAN-code naar me mobiel werd verzonden, maar mijn SIM-kaart doet heel raar omdat ik sinds vandaag een nieuw abbonement heb en het zou dus vandaag in gaan. Morgen ga ik maar even langs de T-Mobile Shop. Als alles geregeld is, kan ik deze nagellak gaan bestellen. Hij kost €6,95 op shop.mumi.nl waar ik ook een tijdje terug, de Mint Candy Apple van Essie had besteld. Het is echt een hele goeie, betrouwbare webshop. En je betaald voor de verzendkosten maar €1,95 (als het door de brievenbus past) en binnen een paar dagen heb je hem al in huis :-) De China Glaze Light as Air komt uit de 'Up & Away' collectie. Het is echt een hele mooie collectie met veel pastelkleuren! De link: http://shop.mumi.nl/nails/china-glaze/up-away-collection.html


4 juni 2010

Today

Vandaag had ik maar 4 uurtjes les, want ik moest in de ochtend snel naar de orthodontist omdat me beugel is gebroken.. Nu moet ik maandag weer terugkomen. Maar goed, het is vandaag echt zo mooi weer! Ik zit nu buiten in de tuin, terwijl ik dit typ. Ik zit nu onder de schaduw en me benen in de zon omdat ik anders niets zie op het scherm haha. Ik ben net snel naar de DA en de bakker gegaan om dingen te halen! Bij de DA heb ik nieuwe blush/bronzer gekocht en nieuwe mascara, echt jammer dat ze geen Clinique verkopen in de DA bij mij (of ze verkopen het gewoon nergens).. Want die mascara was heel goed. En bij de bakker heb ik twee aardbeienrondo's gehaald, en dat was echt lekker, alles waar aardbei in/op zit vind ik lekker! Morgen ga ik een nieuwe zonnebril kopen! Ik kan echt niet wachten! Ik heb het echt zo vaak gezegd maar het is zo leuk haha. Nu ga ik lekker zonnen! Ik wens iedereen een heel fijn weekend! Liefs, Cindy





Mijn oude was echt heel erg kapot en vies. En mijn blush was op, na ja ik kon hem niet meer pakken met mijn kwast. En ik had perongeluk de Blonde versie gekocht terwijl er een Brunette versie is. Dus die had ik vanmiddag gekocht!
2 juni 2010

Mini bestelling @ H&M

Dit weekend ga ik niet naar Amsterdam dus dacht ik, laat ik maar is iets bestellen dan. Het moet niet teveel zijn, want dit weekend ga ik een nieuwe zonnebril halen! Een Ray-Ban aviator ;-) Of misschien een andere, als ik een leukere zie. Maar dat zie ik dan wel. Ik ben net naar de dokter geweest en ze zeiden dat ik een ontstoken vinger had en nu moet ik een zalfje opdoen en prikt enorm. Daarom hou ik het even kort!




Die schoenen waren nog maar 9,95 haha

Essie Summer Collection 2010


Het nagellak merk, Essie, heeft een nieuwe collectie. Namelijk de zomer collectie! Het zijn 6 frisse/zomerse kleuren en hebben zoals altijd hele leuke namen gekregen.

'Miss Matched' - Een licht lila/aubergine-achtige kleur.
'Haute as Hello' - Een koraal/licht oranje kleurtje.
'Knockout Pout' - Een lekker fel barbie-roze kleur.
'Vermillionaire' - Een rood/oranje kleur.
'Demure Vixen' - Mauve/paars-achtig kleurtje.
'Pretty Edgy' - Een opvallende donkergroene kleur.



1 juni 2010

Inspiration












Love this colour!

Ik ga deze nagellak van de week bestellen als ik me geld weer krijg! Ik vind het echt zo'n leuk en fris kleurtje :-) Hij heet Lilacism en is van Essie.
Weet iemand een goede site waar je hem kan kopen?


Sorry voor de wazige foto, kon geen goede vinden..

Update

Wow het leek wel 3 weken geleden dat ik iets had gepost! Maar het was dus anderhalve week terug, alsnog wel lang maar niet wat ik dacht haha! Ik probeer vanaf vandaag meer te posten want ik heb nu bijna alle (belangrijke) toetsen gehad. Ik denk dat meer mensen dit probleem hadden. En ik ben dit weekend ook bezig met de verhuizing en dingen aan de passen aan mijn kamer. Maar nu heb ik dus weer alle tijd. En misschien ga ik zaterdag naar Amsterdam lekker shoppen, heb ik lang niet meer gedaan! Dit weekend wordt echt heel mooi weer dus misschien ga ik ook naar het strandje! Wat gaan jullie dit weekend doen? Liefs, Cindy

♥ About me ♥



Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy
Topshop 160115 300x250
NL EN Womens 336x250

Followers