5 mei 2010

ICI Paris XL in Hoorn!

Net een advertentie gelezen in de krant dat de ICI Paris XL donderdag 6 mei haar deuren opent in Hoorn! Eronder stond iets wat je moest uitknippen en dan krijg je €5,- korting op een aankoop met een minimale waarde van €25,-. Nu kan ik mooi wat kopen voor Moederdag want dat is alweer a.s zondag. Ik weet alleen niet wat ik moet kopen, ik denk gewoon een luchtje of een leuke beauty-pakket. Maar ik zie het daar allemaal wel. Het is trouwens gevestigd in de winkel die vroeger 'Veldhuis Sport' heette. Ik las op internet dat die eigenaren ermee zijn gestopt en toen kwam een huurder die van die winkel een outlet-store wou maken maar dat was tijdelijk. En nu komt dus de ICI Paris XL daar. Morgen maar even langs gaan, en ook gelijk vragen of ze nog mensen nodig hebben.. Ik zoek namelijk nog steeds een bijbaantje..

1 reacties:

vere zei

dat lijkt me zo leuk om daar te werken!
ik heb mijn ray-ban bij de opticien bij mij in de buurt gekocht! daar kun je hem meestal voor veel goedkoper krijgen omdat er daar weinig mensen een zonnebril kopen dus doen ze er sneller wat van de prijs af! zo heb ik hem voor 70 euro kunnen krijgen inplaats van 120!
bij bijvoorbeeld de bijenkorf betaal je wel gewoon die 120 euro! dus ik zou het zeker bij een kleine opticien proberen!
xxx

♥ About me ♥Hi lovelies! ♥ Welkom op mijn blog. Ik ben Cindy, een 21-jarige marketing studente, die een grote passie heeft voor mode en beauty. Op mijn blog schrijf ik vooral artikelen over fashion, beauty, food en andere lifestyle gerelateerde onderwerpen.
Momenteel verblijf ik een aantal maanden in Brighton in Engeland. Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn avonturen!

Ik maak sinds kort ook video's, dus vergeet zeker niet om een kijkje te nemen op mijn Youtube kanaal: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers