7 mei 2010

I ♥ smoothies!

Hello everyone! Ik heb net een aardbeien smoothie gemaakt omdat m'n moeder gister boodschappen had gedaan en aardbeien had gekocht! Ik heb er echt van alles erin gedaan en het is echt super lekker. De ingrediënten:
  • Yoghurt
  • Gesuikerde melk
  • Sinaassappelsap
  • Suiker
  • En natuurlijk.. aardbeien!
Mijn mini stappenplan, want het is eigenlijk heel makkelijk! Je doet gewoon een beetje van alles erin totdat het goed smaakt!

1) Eerst snij je de aardbeien in kleine stukjes en gooi je het in de mixer. Mix alles goed (tenzij je nog stukjes aardbei erin wilt, dan moet je niet te lang mixen)
2) Daarna doe je er wat suiker in, ik had 2 theelepels gedaan. En dat ook weer goed mixen.
3) Dan doe je een beetje gesuikerde melk in, 2 eetlepels. En yoghurt (en je kan eventueel ook nog sinaassappelsap toevoegen maar dat hoeft niet) Daarna alles goed mixen in de blender en dan heb je een aardbeien smoothie!

Ik wens iedereen een hele fijne weekend! Liefs, Cindy

1 reacties:

thekralice zei

dat ziet er superlekker uit!!

♥ About me ♥Hi lovelies! ♥ Welkom op mijn blog. Ik ben Cindy, een 21-jarige marketing studente, die een grote passie heeft voor mode en beauty. Op mijn blog schrijf ik vooral artikelen over fashion, beauty, food en andere lifestyle gerelateerde onderwerpen.
Momenteel verblijf ik een aantal maanden in Brighton in Engeland. Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn avonturen!

Ik maak sinds kort ook video's, dus vergeet zeker niet om een kijkje te nemen op mijn Youtube kanaal: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers