1 mei 2010

Catrice lakjes

Gisteravond werd ik getipt door een vriendin. Ze zei dat het merk Catrice wél te koop is in Hoorn! In de Grote Beer in de Kruidvat kan je het vinden. Ik ben de volgende dag dus meteen daar naar toe gegaan. En ik heb 2 lakjes gescoort! Volgens mij ben ik echt nagellak-verslaafd haha! Ik heb de bekende mintgroene kleur ''Sold Out For Ever'' en de donkergrijze kleur ''London's Weather Forecast'' gekocht. Ze zijn allebei heel erg mooi en het dekt ook nog is super goed voor een lage prijs (€2,49 per stuk). Weet iemand of je deze collectie in Amsterdam te koop is? Want misschien ga ik deze vakantie naar Amsterdam en dan haal ik nog meer! Er komt later een review over deze twee lakjes!
- Cindy

3 reacties:

Marleen zei

Mooie kleur lakjes! :D

Rachelle zei

ahh! Sharona heeft volgens mij exact dezelfde kleuren en die stonden echt zo mooi! leuk (:

Perfection is a breathless conversation zei

Die blauwe is mooi! heb je een foto van hoe het eruit ziet op je nagels? ik heb de groene ook en hij is echt fijn :)

♥ About me ♥Hi lovelies! ♥ Welkom op mijn blog. Ik ben Cindy, een 21-jarige marketing studente, die een grote passie heeft voor mode en beauty. Op mijn blog schrijf ik vooral artikelen over fashion, beauty, food en andere lifestyle gerelateerde onderwerpen.
Momenteel verblijf ik een aantal maanden in Brighton in Engeland. Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn avonturen!

Ik maak sinds kort ook video's, dus vergeet zeker niet om een kijkje te nemen op mijn Youtube kanaal: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers