4 mei 2010

''Buys''

Ben net terug uit Amsterdam. Ik heb eigenlijk niet zo heel veel gekocht. Alleen een paar kleine dingen en een shirtje. Nu heb ik nog geld over dus kan ik nog iets leuks halen in de stad! Wat echt helemaal bovenaan me wishlist staat zijn sandalen en een nieuwe broek. En morgen ga ik denk ik ook even nieuwe Birkenstocks halen, want mijn oude zijn kapot. Ik neem die met één bandje in het zwart lak. Maar ik weet niet of de winkels morgen open zijn in mijn stad, dat moet ik zo maar even gaan googlen haha. Ik had trouwens geen zin om een foto te maken van het shirtje omdat die nog in me tas lag dus show ik het nog wel keer bij een outfit-post.


Liefs, Cindy

2 reacties:

MvR zei

volgens mij is het 'buys' :) Maar behalve dat: leuke bloemetjes! Die heb ik ook :D! Of iig, ze lijken er sprekend op (ik heb ze al 1,5 jaar ofzo). Leuke blog meis!

xoxo

Joanne zei

De bloemetjes en de oorbellen!:D:D

♥ About me ♥Hi lovelies! ♥ Welkom op mijn blog. Ik ben Cindy, een 21-jarige marketing studente, die een grote passie heeft voor mode en beauty. Op mijn blog schrijf ik vooral artikelen over fashion, beauty, food en andere lifestyle gerelateerde onderwerpen.
Momenteel verblijf ik een aantal maanden in Brighton in Engeland. Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn avonturen!

Ik maak sinds kort ook video's, dus vergeet zeker niet om een kijkje te nemen op mijn Youtube kanaal: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers