23 mei 2010

Amsterdam

Ik was een tijdje terug in Amsterdam en toen was ik vergeten er foto's van te maken! Dus show ik het even met dit outfitje. Het jasje komt van de H&M en de broek van de Only :-) Let maar niet op alle dingen er omheen want onze tuin is verwaarloosd doordat we volgende week gaan verhuizen haha! En ik heb trouwens de lekkerste frappucino geproefd van Starbucks, de Strawberry & Cream! Hmmmmmm...



Volg me op twitter: twitter.com/CindyNgn
21 mei 2010

Blackberry Bold 9700

Ik ben gister naar de T-Mobile shop gegaan om deze mobiel te halen! Want me oude mobiel (een LG Prada II) was ik verloren op de kermis vorige week.. Mijn abbo is nog niet afgelopen maar ik gewoon internet erbij gedaan dus kreeg ik gewoon deze mobiel erbij :-) Hij is echt superfijn in gebruik en ziet er zo mooi uit! Het is ook heel handig in het bedienen en je kan ook leuke apps downloaden. De laatste tijd heb ik ook niet zoveel gepost omdat ik het nogal druk had en volgende week heb ik elke dag wel een toets en dat zijn een van de laatste dus moet ik goed me best doen. Daarom ga ik dit weekend ook veel leren dus er is geen tijd om te bloggen :( Misschien via mobiel maar ik moet nog kijken hoe het allemaal werkt!






Liefs, Cindy
18 mei 2010

Little update again

Hello lovely readers! De laatste tijd had ik het nogal druk dus kon ik niks posten. Dat kwam omdat me vader het internetverbinding had uitgeschakeld en ik ben me mobiel ook kwijt geraakt op de kermis zaterdag.. Ik had hem niet eens een jaar.. Nu zit ik te kijken voor een BB Bold 9700 maar ik weet niet welke aanbieding goed is. Maar ik moet dat dus nog even regelen en ik heb echt heel veel leerwerk.. Dus daarom komt 't er steeds niet van om te bloggen. Ik probeer morgen wat erop te zetten als het kan! Liefs, Cindy
15 mei 2010

H&M Autumn preview order

Dit is mijn bestelling tot nu toe! Ik heb de artikelnummers ingevuld op de h&m site, en dan krijg je meteen ook de foto's erbij!
14 mei 2010

New!

Vanmiddag ben ik even de stad in geweest met een vriendin! Ik ging even kijken voor een nieuwe zonnebril en me slippers omruilen voor een maatje groter. Opeens zag ik dat er bij de SIX rode bordjes hingen met 'sieraden €2,-' dus wij snel naar binnen. Ik had maar voor de zekerheid gevraagd of het echt zo was, anders was het best wel genant haha maar het was dus wel zo! Ik heb 2 paar oorbellen, een armbandje en een ring gehaald! Voor maar €8,- euro! Volgens mij willen ze alles weg hebben zodat ze nieuwe sieraden met alarmknopje kunnen inslaan.. Morgen ga ik even naar Alkmaar samen met mijn mam! Ze moet daar wat dingen doen dus kan ik lekker even de stad in! En morgen ga ik ook misschien een rietenmand/krat kopen voor op mijn bagage-drager want nu moet ik alle tassen eerst om mijn stuur doen voordat ik de tassen erop kan zetten, anders vallen ze er vanaf.. Not so good.. Weet iemand misschien waar je die mand/krat kan kopen voor een aardig prijsje? :-)




Ik wens iedereen nog een super fijn weekend!! Lieeeefs!!
11 mei 2010

H&M Autumn 2010

Ik heb net de herfst catalogus van de H&M ontvangen! Eigenlijk wil ik niet nu al nadenken over de herfst want de zomer is nog niet eens begonnen! Maar goed, je kan het nu alvast bestellen maar je ontvangt je bestelling pas begin augustus (als je voor 20 mei bestelt krijg je 10% korting). Tegen die tijd kunnen we gewoon naar de foto's kijken! In deze collectie kom je veel warme aarde tinten tegen. Wat ik dus echt super vind! Ook zie je veel knitwear, strepen, details als epauletten en metaalkleurige knopen en kakigroen tegen.









Items @ H&M

Hey! I just saw new items at the H&M online shop. These are my favorites! I'm maybe going to Alkmaar (yes again.. cause the last time I was going to shop I couldn't find anything I like..) this saturday with my mom but that's not quit sure but if we go, I definitely gonna buy these two things! And they aren't very expensive at all. €9,95 for the top with an anchor and €14,95 for the striped cardigan.

Oh I totally forgot this one, and I thought I saw this one already rather but okay I'm happy it's back again hihi.
It costs €19,95 (the colour is black, not dark-grey):
9 mei 2010

Presents

Cadeautjes voor moederdag! Ik heb twee orchideën gekocht, een kleine beautypakket en een chocolade masker. Niet zo heel veel maar ik had niet meer zoveel geld over haha. Gelukkig vond ze het heel leuk! Ik heb trouwens geen foto's van het beautypakket maar dat kwam omdat die foto's heel raar werden Ik wens iedereen nog een fijne (moeder)dag verder! Liefs ♥


8 mei 2010

New

Hey! Ik ben net terug van de stad. En ik heb nieuwe slippers gekocht, nou ja mijn moeder voor mij! Ze lopen echt heel lekker, alleen moet er wel even aan wennen. Want de oude van mij was een ander model. Waar iedereen zeg maar mee loopt haha. Ik zat te twijfelen tussen wit en zwart maar ik heb toch maar voor zwart gekozen. Kan je altijd goed mee combineren.


Je ziet hier mijn voetafdruk in haha


Liefs, Cindy

Little update!

Hey allemaal! Ik heb net mijn H&M bestelling ontvangen. Alleen de zonnebril viel een beetje tegen. Ik kan nu geen foto's maken van alles omdat mijn vader de camera heeft meegenomen om keukens te fotograferen voor ons nieuwe huis. Dus die foto's komen later. En ik ga zo even met mijn moeder naar de stad, nieuwe Birkenstocks kopen. En daarna even snel een moederdag cadeautje kopen. Ik moet nog even kijken wát ik ga kopen haha want ik weet het nog steeds niet. Nou ik zie het daar wel! Ik wens iedereen nog een fijne dag! Liefs, Cindy
7 mei 2010

Pictures to inspire you






I ♥ smoothies!

Hello everyone! Ik heb net een aardbeien smoothie gemaakt omdat m'n moeder gister boodschappen had gedaan en aardbeien had gekocht! Ik heb er echt van alles erin gedaan en het is echt super lekker. De ingrediënten:
  • Yoghurt
  • Gesuikerde melk
  • Sinaassappelsap
  • Suiker
  • En natuurlijk.. aardbeien!
Mijn mini stappenplan, want het is eigenlijk heel makkelijk! Je doet gewoon een beetje van alles erin totdat het goed smaakt!

1) Eerst snij je de aardbeien in kleine stukjes en gooi je het in de mixer. Mix alles goed (tenzij je nog stukjes aardbei erin wilt, dan moet je niet te lang mixen)
2) Daarna doe je er wat suiker in, ik had 2 theelepels gedaan. En dat ook weer goed mixen.
3) Dan doe je een beetje gesuikerde melk in, 2 eetlepels. En yoghurt (en je kan eventueel ook nog sinaassappelsap toevoegen maar dat hoeft niet) Daarna alles goed mixen in de blender en dan heb je een aardbeien smoothie!

Ik wens iedereen een hele fijne weekend! Liefs, Cindy

Vila top

Dinsdag toen ik in Amsterdam was, had ik zo'n leuk shirtje zien hangen bij de Vila. Hij is van zijde en heeft ruffles bij de schouders die naar achter loopt met een bloem erbij. Alleen ik had hem niet gekocht omdat ie niet mooi aansloot, best wel jammer want hij was echt heel leuk!
Ik had hem in een champagne kleur gepast maar je hebt hem ook in een abrikoos-kleurige kleur.
Hij kost trouwens €29,95. Gister wou ik nog een outfit posten maar de foto's waren mislukt dus hij komt vanmiddag of morgen erop.



- Cindy
6 mei 2010

Ray-Ban Aviator 3025

Goedemorgen! Ik zat er over na te denken om een Ray-Ban zonnebril aan te schaffen. Maar ik weet dus niet welke ik moet nemen. De groene of de bruine.. Ik wil ze wel met een goude frame. Weet iemand misschien een goede opticien die dit merk zonnebril verkoopt? Want zelf zit ik bij de Pearle en die heeft de 3025 niet.




Welke moet ik kiezen?
5 mei 2010

The sun in shining again!

Hey! Vandaag had ik weer is zin een frappucino! Het is alweer een tijdje geleden dat ik het heb gemaakt want we hadden geen vanille ijs in huis dus kon ik het niet maken haha nou dat dus dat even snel gemaakt en toen lekker in de tuin gezeten. Het is echt zo mooi weer opeens. Maar ik las op KNMI dat het na vandaag echt heel erg slecht weer gaan worden.. Dus geniet nu nog maar eens lekker van dit weertje. Nu ga ik even snel mijn kast opruimen en alle kleding en spullen in dozen stoppen want mijn vader gaat mijn kledingkast uit elkaar halen voor de verhuizing over minder dan 3 weken. Daaag!



Frappucino maken!
Mijn nieuwe aankoop! Vero Moda, €24,95

Details..

- Cindy

ICI Paris XL in Hoorn!

Net een advertentie gelezen in de krant dat de ICI Paris XL donderdag 6 mei haar deuren opent in Hoorn! Eronder stond iets wat je moest uitknippen en dan krijg je €5,- korting op een aankoop met een minimale waarde van €25,-. Nu kan ik mooi wat kopen voor Moederdag want dat is alweer a.s zondag. Ik weet alleen niet wat ik moet kopen, ik denk gewoon een luchtje of een leuke beauty-pakket. Maar ik zie het daar allemaal wel. Het is trouwens gevestigd in de winkel die vroeger 'Veldhuis Sport' heette. Ik las op internet dat die eigenaren ermee zijn gestopt en toen kwam een huurder die van die winkel een outlet-store wou maken maar dat was tijdelijk. En nu komt dus de ICI Paris XL daar. Morgen maar even langs gaan, en ook gelijk vragen of ze nog mensen nodig hebben.. Ik zoek namelijk nog steeds een bijbaantje..
4 mei 2010

''Buys''

Ben net terug uit Amsterdam. Ik heb eigenlijk niet zo heel veel gekocht. Alleen een paar kleine dingen en een shirtje. Nu heb ik nog geld over dus kan ik nog iets leuks halen in de stad! Wat echt helemaal bovenaan me wishlist staat zijn sandalen en een nieuwe broek. En morgen ga ik denk ik ook even nieuwe Birkenstocks halen, want mijn oude zijn kapot. Ik neem die met één bandje in het zwart lak. Maar ik weet niet of de winkels morgen open zijn in mijn stad, dat moet ik zo maar even gaan googlen haha. Ik had trouwens geen zin om een foto te maken van het shirtje omdat die nog in me tas lag dus show ik het nog wel keer bij een outfit-post.






Liefs, Cindy
3 mei 2010

Random




I love my new nail colour!

Tomorrow the shopping trip to Amsterdam! I'm very excited and I hope it won't rain..
Maybe I gonna write my next postes in English but I don't know.. The not-so-good-side is that it's so difficult and I'm not so good writing English haha, oh and it takes much time but the good side is that people in other coutries can read my blog also. I'm gonna trink about it.

Loves, Cindy
2 mei 2010

H&M

Ik kon het weer niet laten om wat te bestellen op de H&M webshop! Gelukkig maar 3 (kleine) dingen. Namelijk een zonnebril die nu wel op voorraad is, eerst kreeg je te horen dat ie pas eind juni aan kwam.. En ik heb nog een grijze basic vest en oorbellen besteld. Die witte ruffle top komt pas eind mei.. Maar ik heb gelukkig deze vakantie een shopdag gepland in Amsterdam samen met mijn moeder dus dan kan ik weer leuke spullen inslaan! Wat ik nu echt nodig heb: sandalen, nieuwe broek, witte bloemen haarspeld, beige linnen broek en bolero, en een bruine tas.


Gaan jullie nog iets leuks doen in de vakantie? Liefs, Cindy

♥ About me ♥



Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy
Topshop 160115 300x250
NL EN Womens 336x250

Followers