1 april 2010

Vila collectie summer 2010

Één van mijn lievelings merken is Vila! Dit kledingmerk heeft een nieuwe zomer collectie uitgebracht. Hij is net als het accesoires merk Pieces onderverdeeld in vier thema's, Soft Goddess, World Boheme, Sugar Pin-up, en Miami Harbor. De namen klinken al lekker zomers. Het eerste thema, Soft Godness, is een mix van luxe hippie invloeden en Griekse stijlen. De stoffen zijn lekker luchtig en gemaakt van natuurlijke materialen. Dit romantische, zomerse thema wordt ondersteund door kanten details, bloemenprints en poedertinten. Het tweede thema, World Boheme, was het grootste inspiratiebron het Midden-Oosten. Je ziet veel borduursels en etnische details in de kleding terugkomen. Met kleine details van studs, pailletten, kralen en kristallen wordt het samen een warme safari/dessert thema. Het derde thema, Sugar Pin-up, is een frisse collectie. Hier zie je ook weer veel bloemenprints in terugkomen. En in het laatste thema, Miami Harbor, zie je ook weer de frisse pastel kleuren, van zachtgroen tot koraalroze. Het thema heeft comfortabele kleding met los vallende tops en tees. Je ziet ook denimkwaliteiten en wassingen terugkomen. Kortom een luxe, elegante, comfortabele (en zomerse) collectie!0 reacties:

♥ About me ♥Hi lovelies! ♥ Welkom op mijn blog. Ik ben Cindy, een 21-jarige marketing studente, die een grote passie heeft voor mode en beauty. Op mijn blog schrijf ik vooral artikelen over fashion, beauty, food en andere lifestyle gerelateerde onderwerpen.
Momenteel verblijf ik een aantal maanden in Brighton in Engeland. Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn avonturen!

Ik maak sinds kort ook video's, dus vergeet zeker niet om een kijkje te nemen op mijn Youtube kanaal: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers