30 april 2010

New challenge


Ik ga in de vakantie dit proberen na te maken! Ik vind het echt zo vet, vooral met die parels er om. En deze is makkelijker dan die van Chanel.
Want die was zwarte letters op wit en dit zijn witte letters. En hier zit ook een duidelijke rand erom heen dus makkelijker te knippen en te strijken.
Nu maar hopen dat het lukt. Maar eerst een parelketting vinden!
Ik hou jullie op de hoogte, liefs Cindy ♥

Let me inspire you..








29 april 2010

New!



Pareloorbellen van de SIX, €3,95

Ready for Queensday



Vandaag de laatste inkopen gedaan voor Koninginnedag! Ik heb een kroontje en een hawaii-ketting gekocht. Dit jaar ga ik Koninginnedag vieren in Amsterdam! We gaan met z'n alle naar het Rembrandtplein waar SLAM!FM draait. En er komen ook artiesten live optreden zoals The Opposites, de Partysquad, DJ Chuckie, Vato Gonzales en nog vele andere! We nemen de trein van 08.12 naar Amsterdam Centraal. Dus we komen wel op tijd, het begint namelijk om 12 uur maar we willen wel goeie plaatsen. Het eindigt trouwens om 21.00 uur. En ik hoop trouwens echt dat het weer een beetje mee zit want het gaat waarschijnlijk regenen.. Maar het wordt vast super gezellig! Ik wens iedereen nog een fijne vakantie en leuke Koninginnedag!




23 april 2010

Essie ''The Resort'' nagellak-collectie



De collectie is geïnspireerd door de zon, parelwitte stranden en tropische stranden. Je kan het eigenlijk ook terug zien in de kleurtjes. Het geeft je namelijk echt een zomer/vakantie gevoel! Het zijn vier verschillende frisse kleurtjes met hele leuke namen. De namen op een rijtje:
  • ''Playa Del Platinum'' - zandkleurig
  • ''Lapis Of Luxury'' - zeeblauw
  • ''Splash Of Grenadine'' - magenta roze
  • ''Turquoise & Caicos'' - tropisch aqua.
Ik ga denk ik de een na laatste kopen, ''Playa Del Platinum'' als ie in Nederland verkrijgbaar is want het is niet zeker of je het in Nederland kan kopen.
Gaat iemand ze ook kopen dan?

Cooking & baking

Vandaag ging ik na school de stad in met me vriendin en toen ontdekten we een nieuwe winkel. Nouja, ik weet niet zeker of het een nieuwe winkel is maar ik heb het nog nooit gezien. Het kwam vast omdat het op een afgelegen straatje was. De winkel heet Maakjetaart.nl. Ze verkopen daar leuke dingen voor op je taart of cupcake, schattige versierseltjes, vormpjes, boeken, etc. Ik kan het je zeker aanraden om daar een keertje binnen te lopen! Dit heb ik gehaald, het was niet zo heel goedkoop. Voor een potje met sprinkles betaal je €2,75. Maar er zitten wel veel erin. En nog cupcake-vormpjes in het wit. Ik ga denk ik van de week chocolade cupcakes bakken met dit!



Ik wens iedereen een fijn weekend en geniet van het lekkere weer, het wordt namelijk 20 graden! Liefs, Cindy

22 april 2010

H&M order

Vandaag is mijn bestelling aangekomen (wat ik gister voorspelde hihi)! Ik ga denk ik die bloemen terugsturen, ze zijn best wel groot in het echt. En ik weet niet wat ik met de ballerina's moet doen. Ik heb ze namelijk nu besteld in het ''licht kitt''.. Want zwart kwam pas aan rond half juli! Ik denk dat ik ze maar gewoon hou.. Het is toch maar 12 euro nog wat. Het shirtje is wel leuk en de schouder-details ook! En die oorbellen met bloemen-motief is ook super :D








Nog 1 dagje school en dan weekend! Liefs, Cindy
21 april 2010

Hello there!

De laatste paar dagen had ik niet zoveel tijd om wat te schrijven voor me blog door toetsen en huiswerk. Maar goed, nu ben ik klaar met alles en heb ik alle tijd. Morgen komt, als het goed is, mijn h&m bestelling aan want hij is nu in sortering en meestal komt ie de dag erna! Hoop het wel want dan kan ik het hier posten! Dus hou mijn blog in de gaten, liefs Cindy ♥
17 april 2010

Ordered @ H&M



16 april 2010

Notd: Boirjois Tangerine Fatal

Laatst had ik een leuk zomerkleurige nagellakje gekocht bij de DA. Het merk is Boirjois en de naam is Tangerine Fatal 33. De kleur is koraal/donkeroranje-met-rood-erdoorheen, er zitten geen glittertjes in en hij is vrij mat maar wel met een glansje erop. Ik heb verschillende foto's, eentje in normaal licht en de ander is de buitenlicht. Hij is trouwens perfect voor Koninginnedag!







Ik wens iedereen een fijn weekend! Liefs, Cindy
15 april 2010

Gratis Grazia abbo bij Cafe Moda

Er is nu een actie bij de schoenen/tassen Cafe Moda. Je krijgt namelijk een gratis abonnement van de tijdschrift Grazia als je iets koopt boven de €49,90 bij Cafe Moda.
Ik weet niet of er bepaalde voorwaarden aan vast zit maar anders zou het er heus wel bij hebben gestaan, anders even vragen in de winkel voordat je iets koopt.
De actie loopt nog tot 30 april 2010 (zolang de voorraad strekt).


Liefs, Cindy
14 april 2010

Catrice Nailpolish

Ik heb net zo'n mooie nagellak collectie gezien op internet van Catrice! De nieuwe nagellaklijn heeft 32(!!) super mooie kleuren. Ik wil ze echt allemaal hebben! Het liefst #230 ''Clay-ton My Hero'', #170 ''Scream Peach'', #130 Lucky In Lilac en #220 Lost In Mud. En je betaalt voor een lakje niet meer dan €2,49! Alleen ik vind het zo jammer dat ze in de Kruidvat in Hoorn, het merk Catrice niet verkopen. Weet iemand of deze nagellak collectie in Alkmaar is? In de Kruidvat?

De middelste is ''Scream Peach''.
De een na laatste is ''Lucky In Lilac''
Ik hou van deze kleurtjes! Maar ik wil alleen de tweede en derde hebben!
De tweede is ''Lost In Mud'' en de derde is ''Clay-ton, My Hero!''
13 april 2010

DIY Chanel shirt (mislukt)

Gister heb ik geprobeert om een shirtje te maken met een chanel-teken en tekst. Alleen hij is echt heel erg mislukt, dat zie je niet op de foto's maar wel in het echt, van heel dichtbij. De randen zijn niet heet genoeg geworden dus lieten ze niet mooi los van het papiertje. En hij is een beetje verbrand.. Er zitten namelijk gele vlekken erop. Dus ik ga denk ik over een week een shirtje te maken met een Vogue-cover erop! In ieder geval, de foto's die ik gister had gemaakt:


Hier heb ik het transferpapier op het shirtje geplakt.

Er stond op de gebruiksaanwijzing dat je karton onder het shirt moet doen, om te voorkomen dat het plakt aan de achterkant van je shirt.


Het resultaat.. Mislukt haha

En dit is het motief wat ik gebruikte:

Maar ik zou het niet aanraden om dit erop te printen, met allemaal letters want dan zie je echt heel goed een witte vlakte op je shirt.
Ik zou gewoon een vierkante foto of plaatje doen, dan heb je meer kans dat het mislukt maar misschien ligt het gewoon aan mij dat het niet goed was gelukt.
Ik denk dat ik over een paar weken die Vogue-cover doe, dus hou mijn blog in de gaten! Liefs, Cindy
10 april 2010

Aardbeien smoothie

Vandaag had ik zin in een aardbeien smoothie! Ik denk vanwege het weer en dat we aardbeien in huis hebben staan! Dit is eigenlijk ook een smoothie dat ik altijd in de V&D drink als ik daar ga lunchen. Met sinaasappelsap er doorheen is ook heel lekker. Alleen ik dacht straks gaat de smaak van aardbeien weg haha. Oh ja, je kan ook een soort van melk met suiker erin doen, ik weet even niet meer hoe het heet maar dan wordt het een aardbeien milkshake! (Ik weet het al, het is gecondenseerde melk met suiker, kan je in de supermarkt kopen)



Liefs, Cindy

Today

Hello everyone! Vandaag ben ik weer naar het postkantoor gegaan om wat te retourneren en een pakketje te verzenden dat ik verkocht had. Daarna nog even de stad in geweest. Ik heb transferpapier gekocht bij de V&D en een wit shirtje maar ik weet even niet meer waarvan.
Want ik wil nu eindelijk beginnen aan een diy shirt! Alleen wil ik nu nog niet meteen gaan maken voordat het mislukt (heb ik altijd..) dus daarom doe ik even een test op een ander shirtje voor mijn vader, want die wou er ook graag eentje haha! Straks ga ik het even uitproberen want mijn photoshop progamma doet het niet meer dus moet ik opnieuw gaan downloaden. Maar een update volgt dus..


Beetje onduidelijke foto van het shirtje maar het is gewoon een basic shirt dat je overal kan kopen. Want op een andere foto kon je wel goed zien alleen ik had een bultje op me hoofd omdat ik tegen de kast botste haha


Transferpapier van de V&D


Mijn nieuwe verslaving!

- Cindy

♥ About me ♥



Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Topshop 160115 300x250
NL EN Womens 336x250

Followers