25 maart 2010

Korte beige trenchcoat

Eergister was mijn moeder's bestelling van de H&M aangekomen met een lente/zomerjas voor mij erbij! Ik wou al heel lang een beige-kleurige trenchcoat alleen, een trenchcoat maakt mij zo klein dus ik dacht dan neem ik wel een korte! En nu er tot 30 maart, €10,- korting is, heb ik er gebruik van gemaakt en deze jas besteld voor €19,95! Terwijl deze jas eerst €29,95 was. Ik zag er ook eentje bij de Vero Moda, met bruine knoopjes alleen kostte die €39,95 euro, opzich valt het wel mee maar dan neem ik wel gewoon die van de H&M. En dan heb ik nog geld over voor iets leuks.Want ik wil al een tijdje een lichtgroen tuniekje van de Topshop alleen het duurt denk ik een maand voordat ik hem echt in huis heb.. Dus ik zie het nog wel, en anders zien jullie het vanzelf.


Het is trouwens echt een zomer weertje vandaag, ik hoop dat het nog lang aanhoud!
Bye bye, Cindy

1 reacties:

vere zei

mooie jas!

♥ About me ♥Hi lovelies! ♥ Welkom op mijn blog. Ik ben Cindy, een 21-jarige marketing studente, die een grote passie heeft voor mode en beauty. Op mijn blog schrijf ik vooral artikelen over fashion, beauty, food en andere lifestyle gerelateerde onderwerpen.
Momenteel verblijf ik een aantal maanden in Brighton in Engeland. Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn avonturen!

Ik maak sinds kort ook video's, dus vergeet zeker niet om een kijkje te nemen op mijn Youtube kanaal: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers