31 maart 2010

Vogue vs Chanel

Ik wil zo'n shirtje maken dat iedereen heeft, dat je het plaatje moet uitprinten op transferpapier en dan op moet strijken op een shirtje. Alleen weet ik niet welke ik moet doen.. Een Vogue cover of een tekstje van Chanel en het tekentje? Of allebei maar ik heb maar 1 shirtje en ik ben best wel geldloos.. Ik heb ze alle twee maar even uitgeprint om te zien hoe groot te zijn voor het mislukt op dat papier dat best wel duur is..

Dit is de Vogue cover:


En dit is het Chanel dingetje:


Dus welke zal ik doen? Ik wil hem trouwens op een wit shirtje doen.

Liefs, Cindy

Miss Selfridge faves

Dit zijn mijn favoriete topjes van de Engelse (web)shop Miss Selfridge. Hij lijk best wel op Topshop en heeft even leuke en schattige kledingstukken. En de prijzen zijn ook ongeveer hetzelfde. Je ziet bij Miss Selfrige nu veel lichte pastel kleuren met wat bloemen of kanten details. Ook heb je veel luchtige en comfortabele kleding, zoals de blousjes daar, echt iets voor de lente of zomer! Dit zijn mijn faves:

30 maart 2010

Outfit 30.03.10



Don't mind the dirty mirror..

Model Mirror

Bij Womelicious, een site waar iedere week een leuke aanbieding staat voor een betaalbare prijs, heb je nu de Model Mirror. Het zijn handspiegeltjes met 8 led-lampjes erin. En de afmetingen zijn 10.8 x 8 x 1.1. Je hebt ze in verschillende dessins, zoals slangenprint, wit met zwarte vlindertjes erop of zalmroze met kleine zwarte stipjes erop. Ze kosten normaal gesproken €29,95 maar is nu te koop voor €19,95.Ik zou zeggen, wees er snel bij want deze actie duurt nog 4 dagen! Jammer dat ik geen geld meer heb maar anders zou ik die zalmroze kopen met zwarte stippen erop, die is echt zo leuk! Link: http://www.womelicious.nl/sale/model-mirror



Hier zie je een review van de Model Mirror:
29 maart 2010

Outfit 29.03.2010



(let maar niet op de troep)

Jasje van Vero Moda, €34,95 - Blousje van Donna Kelly, €19,95 - Broeklegging van Pieces, €14,95
28 maart 2010

Must stop to shop

Gister was ik naar Alkmaar gegaan. En ik heb hele leuke dingen gekocht alleen jammer dat ze net die ene spijkerjasje niet hebben bij de H&M, misschien maar bestellen via de site. Vanaf nu ga ik écht beginnen met sparen, ik zeg het eigenlijk steeds maar het komt er ook niet van. Maar nu écht. Sinds vorige week ben ik vooruit gaat schrijven met mijn blog zodat ik doordeweeks niks hoef te doen. Nu maar hopen dat ik het lang volhou!


Wit topje met vlindermouw, €14,95, H&M

Licht grijs giletje met chiffon, €9,95, H&M
Six armbandjes, €5,95

Beige jasje, €34,95, Vero Moda

En ik heb nog een wit blousje gekocht bij de Donna Kelly en een light sand broeklegging van Pieces. Maar ik had geen zin om daar nog foto's van te maken omdat ik het anders 1000x moet fotograferen voordat het is gelukt. Morgen post ik een outfit foto en dat heb ik dan aan.

Liefs, Cindy ♥
27 maart 2010

Alkmaar

Hello everybody, ik ben op dit moment in Alkmaar! Eerst zou ik naar Amsterdam gaan maar het ging niet meer door, dus Alkmaar vond ik ook wel goed en is goedkoper met de trein. Kan je geld overhouden aan iets anders. Als ik terug ben, komt er natuurlijk een post erover. Het is vandaag 12 graden, gelukkig niet zo heel koud maar kan beter haha. Spreek jullie later, bye bye! X

Snel ontbijtje! Moest trein halen van 09:12!



Hhmmm.. wil ik echt een keertje namaken! De foto komt van de blog
ilovedyouforever.tumblr.com (ik weet niet zeker of het goed is gespeld, anders ff googlen)

Pieces collectie summer

De accesoires merk Pieces heeft een nieuwe collectie uitgebracht voor in de zomer. Het is verdeeld in verschillende thema's zoals 'Flower Bomb' waar bloemenprints centraal staat, 'Club kid' waar je veel neon kleurtjes in terug ziet, 'Luxury Traveler' waar etnische elementen en safari centraal staan en 'Rockalicious' zoals de naam al zegt, veel Rock 'n Roll details en zippers.
Voor meer foto's kan je zien op hun site maar de collectie staat nog niet online.



26 maart 2010

Found some eyeschadow

Ik heb een tijdje geleden oogschaduw gekocht maar ik was vergeten dat ie nog in me tas lag! Gister ging ik me tas opruimen en tien viel er iets in de prullenbak, gelukkig had ik niet gestofzuigd want anders was ie gone.. Hij is namelijk best wel klein, maar er zit wel veel pigment in met een goude shimmer er doorheen. Hij kostte rond de €8,-, en is van het merk Maybelline.
De bovenste is gewoon normaal aangebracht en de onderste is met een vochtig kwastje aangebracht. Veel verschil zie je niet echt maar de onderste (met een vochtig kwastje) is wat groeniger dan die erboven.

Het viezigheid op het dingetje (waar je hem mee sluit) komt van het 10 meter plakband dat erop zat. Hij was namelijk ingeseald, zodat je hem nog kon ruilen.



25 maart 2010

Korte beige trenchcoat

Eergister was mijn moeder's bestelling van de H&M aangekomen met een lente/zomerjas voor mij erbij! Ik wou al heel lang een beige-kleurige trenchcoat alleen, een trenchcoat maakt mij zo klein dus ik dacht dan neem ik wel een korte! En nu er tot 30 maart, €10,- korting is, heb ik er gebruik van gemaakt en deze jas besteld voor €19,95! Terwijl deze jas eerst €29,95 was. Ik zag er ook eentje bij de Vero Moda, met bruine knoopjes alleen kostte die €39,95 euro, opzich valt het wel mee maar dan neem ik wel gewoon die van de H&M. En dan heb ik nog geld over voor iets leuks.Want ik wil al een tijdje een lichtgroen tuniekje van de Topshop alleen het duurt denk ik een maand voordat ik hem echt in huis heb.. Dus ik zie het nog wel, en anders zien jullie het vanzelf.


Het is trouwens echt een zomer weertje vandaag, ik hoop dat het nog lang aanhoud!
Bye bye, Cindy

V&D Prijzencircus

Sinds vandaag is de prijzencircus weer begonnen V&D. Gister was er ook een voorverkoopavond. De prijzencircus duurt twaalf dagen, waarbij je veel kortingen krijgt op topmerken. Zoals het merk Sephora (niet in alle V&D's verkrijgbaar), je kan 3 producten kiezen voor €10,-. Je krijgt ook 25% korting op alle geuren, en voor de Bourjois liefhebbers is er ook een aanbieding van 2 producten halen is 1 betalen. Deze actie loopt tot 3 april, dus wees er snel bij. Voor meer informatie, kijk op de site van V&D: klik hier.



24 maart 2010

Floral top H&M

Vorige week had ik mijn bestelling van H&M binnen gekregen. Ik heb bijna alles bijna teruggestuurd omdat ze best wel tegen vielen.. De kwaliteit was ook heel slecht, komt vast omdat het van dat organic (??) stof is, van The Garden Collection. Ik denk dat veel mensen het kopen omdat het allemaal heel goedkoop is maar ik geef denk ik toch wat meer uit voor iets beters. De sieraden vind ik trouwens wel leuk van The Garden Collection. Voordat ik alles af kraak haha. Even terug naar mijn bestelling, ik heb dus alleen mijn topje met bloemen gehouden, die vond ik wel leuk voor in de zomer omdat ie van die vlindermouwtjes heeft, dat doorloopt naar de rug. Ik vond het wel iets Spaans hebben.. Here the picture's:



Loves, Cindy

23 maart 2010

Lay's - Maak de Smaak

Het chips-merk Lay's heeft een leuke actie bedacht. Je kan namelijk je eigen smaak maken, die vervolgens (als je wint natuurlijk) in de winkels komt te liggen! Op de site kan je de naam opgeven van jouw bedachte chips en een motivatie, waarom jouw Lay's chips het helemaal gaat maken. En je kan zoveel mogelijke smaken insturen als je wilt. De prijs is €25.000,- en 1% van de omzet van jou limited edition chips. De moeite waard om iets in te sturen, toch?


De link naar de Lay's website: klik hier
20 maart 2010

Matching #001


-----------------------------------------------------------Blouse; H&M - Gilet; River Island - Sjaal; H&M - Sandalen met parels; Topshop - Ring: H&M
19 maart 2010

The Blues collection jacket



Ik wou deze spijkerjas al zolang, maar hij is steeds uitverkocht.
Hoop dat ie ooit nog terug komt op de site en anders morgen even vroeg opstaan!
Lots of love, Cindy ♥
18 maart 2010

Lovely accesoires of the garden collection at H&M



Armbandjes: €6,95
Vlinder-ring: €4,95

Even halen als ik weer in Amsterdam ben :-) En ik heb trouwens mijn eerste H&M bestelling ontvangen, en het viel best wel tegen.. Heel anders dan op de foto's en de kwaliteit lijkt me heel slecht.. Vooral dat MC-jacket, echt vormloos. Ik heb uiteindelijk alleen een topje met bloemen gehouden. En eind april krijg ik de andere helft van me bestelling binnen! I keep in touch.

Liefs, Cindy
16 maart 2010

Nagellakje binnen!



13 maart 2010

Update 13 maart 2010

Ik heb net een mailtje gekregen dat het geld op mijn Paypal-rekening staat! Dus ging snel die 2 tassen bestellen en ik hoop dat ze snel binnen komen (duurt rond 1,5 weekje).

En ik heb nog een lente jasje besteld van de H&M. Mijn moeder was toch nog een jas aan het bestellen via de site dus zocht ik ook even wat leuks uit. Maar ik weet niet zeker of ik hem wel neem, misschien dat ie in het echt leuker is, want ik zocht namelijk een beige trenchcoat, maar kon geen leuke vinden via de online shop. Hij was 30 euro en kreeg 10 euro korting dus werd het 20 euro. Morgen moet ik maar even vroeg op want ik zag in de sale een leuke winterjas van 80 naar 20 euro (alleen dan haal ik wel die bontkraag ervan af)! Ik hoop echt dat ze die nog in mijn maat hebben!

En ik heb een trouwens ook net een mooie ring gevonden die boven op mijn wishlist staat. Hij heeft wel iets weg van de YSL Arty ring, maar die is wel een paar tientjes goedkoper! Namelijk €12,95 op hipvoordeheb.nl, het merk is Friis & Company.
12 maart 2010

Ordered (Essie - Mint Candy Apple)

Ik heb het bij de webshop van Mumi een Essie nagellakje besteld in een mint-achtige kleur. Hij heet ''Mint Candy Apple'' en is echt een super mooie kleur. De H&M heeft er ook eentje, alleen toen ik vandaag in hun webshop keek was ie uitverkocht.. Dus heb ik maar deze besteld! Het zijn trouwens niet mijn foto's maar van Lushious Beauty. Hij was incl. verzendkosten en btw, ongeveer €12,-

Have a nice weekend y'all! X
11 maart 2010

Ordered (H&M)

Eindelijk was een gedeelte van The Garden Collection er! Meteen een paar dingetjes besteld, alleen komt de helft pas half april aan.. Ik wou eerst nog meer bestellen alleen toen dacht ik, hmm.. 130 euro.. Stel dat ik alles leuk vond, kon ik toch geen 130 euro betalen! Want ik ga namelijk naar Amsterdam begin april en moet mijn moeder nog terug betalen! En ik kreeg trouwens bij die jas 10 euro korting, dus was ie nog maar €19,95, alleen komt ie pas eind juni aan :(. En heb nog een kortingscode gebruikt voor 25% korting, Ben echt blij met deze dingetjes :-) Maakt me dag echt weer goed, omdat ik dacht dat mijn geld al op Paypal stond (om die 2 tassen te bestellen) maar het was dus niet zo. Nog een fijne dag verder. Liefs Cindy
10 maart 2010

Essie nailpolish

Gister was ik op internet op zoek naar leuke kleur nagellakjes en toen kwam ik deze kleurtjes tegen van Essie. Ze zijn echt zo mooi, en sommige zijn van de lente collectie. Nu moet ik maar even een goeie site vinden waar ze deze kleurtjes verkopen en verzenden naar Nederland. Ze zijn helemaal niet duur, ik had ze op ene site gezien voor 8,50 euro per stuk!


5 maart 2010
Hellooo everybody! Ik was van plan om vandaag een outfitje te posten maar ik ben helemaal natgeregend dus dat gaat niet door. Ik hoop dat ik morgen iets leuks op mijn blog kan zetten, want morgen word het mooi weer volgens KNMI, dus dat zorgt, hoop ik, voor leuke foto's!
En het is een beetje stil geworden tussen mijn bestellingen maar ik zit nu te wachten totdat het geld op mijn Paypal zit.. En ze verwachtten dat het 11 maart erop zit. Dan kan ik die tassen gaan bestellen! Morgen komt trouwens een post over mijn zelfgemaakte (summer) smoothie!
Ik hoop dat iedereen iets leuks gaan doen dit weekend en anders lekker uitslapen,

Liefs, Cindy
3 maart 2010

Favourite nailpolish



Dit is mijn favoriete nagellak op dit moment. Hij is een beetje licht koraal met wit er door heen en er zitten geen glitters in (wat ik fijn vind). Hij is van John van G , ik heb het gekocht bij de DA voor 13 euro (dacht ik, rond dat bedrag). Het smeert goed uit en blijft echt heel lang op je nagels zitten voordat het gaat chippen. Met topcoat erover heen blijft ie langer zitten.

Liefs, Cindy

Outfit

Vestje en blouse: Vero Moda - Jeans: Only - Accesoires: Six
2 maart 2010

Home-made (mocha) frappuccino!

Gister even een frappuccino proberen te maken en het is wel gelukt! Maar Starbucks is toch het lekkerst. Ik heb er echt van alles erin gedaan, vanille ijs, ijsklontjes (fijn), cacao, koffie (of course), en daarna lekker mixen in de blender en wat slagroom en chocolade saus voor de garneering! And you're done! The result:


Lots of love, Cindy
1 maart 2010

01.03.2010

♥♥♥

♥ About me ♥



Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Topshop 160115 300x250
NL EN Womens 336x250

Followers