7 februari 2010

Zoeva 88 ultra shimmer palette

Als ik een goed rapport heb, mag ik van mijn vader deze palette hebben. Hij lijkt echt heel erg op die van Coastal Scents. Ik heb er al één van CS, de 88 warm palette. Maar er was bij mijn bestelling iets fouts gegaan waardoor de palette pas 3 maanden later aan kwam.. Dus bestel ik nu maar gewoon bij zoeva-shop.de. En de verzendkosten zijn er veel lager. Bij Coastal Scents was het al 14 dollar, dacht ik, aan verzendkosten.. Bijna die hele palette dus. Het totaal dat je moet betalen bij Zoeva is rond de €21,-. Nu maar hopen dat mijn ouders me rapport goed vinden! (Hij is namelijk echt veeeel beter dan me vorige rapport moet ik zeggen..)
Het lijkt toch op elkaar?

Nu ga ik maar is weer aan me huiswerk! Nog een fijne zondag :-)

Liefs, Cindy


3 reacties:

Sophia zei

Ik heb die ook haha, ook van zoeva!

Vivian zei

ik wil ook een coastal scents pallet:$. maar ik denk dat mn ouders me neerschieten als ik weer om de creditcard vraagxD

Yliz zei

Hoeveel zyn de verzendingskosten ? x

♥ About me ♥Hi lovelies! ♥ Welkom op mijn blog. Ik ben Cindy, een 21-jarige marketing studente, die een grote passie heeft voor mode en beauty. Op mijn blog schrijf ik vooral artikelen over fashion, beauty, food en andere lifestyle gerelateerde onderwerpen.
Momenteel verblijf ik een aantal maanden in Brighton in Engeland. Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn avonturen!

Ik maak sinds kort ook video's, dus vergeet zeker niet om een kijkje te nemen op mijn Youtube kanaal: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers