22 februari 2010

Te koop: Birkin knock-off

Ik verkoop hierbij mijn zwarte birkin knock off met kroko-details (tijdje terug besteld). Hij is te koop op de site van Sustilo voor (nu) €55 (dacht ik) maar toen had ik hem gekocht voor €45 euro.. Dus €10,- goedkoper.. Door de verzendkosten was het totaal rond de 50 euro en moest ik ook nog is bijna 1 maand wachtten. Ik heb hem niet gebruikt omdat ie kleiner was dan dat ik verwachtte. Dus hij is gloednieuw. Na 1 uurtje nadat ik hem had ontvangen, had ik hem te koop gezet op Marktplaats, alleen is ie nog niet verkocht. Als je interesse hebt, moet je even een berichtje achterlaten of mij een mailtje sturen! Dit is de link van mijn advertentie: klik hier.
Ik heb op de computer waar ik nu op zit geen foto's van de tas maar je kan het zien bij de advertentie. Liefs, Cindy

0 reacties:

♥ About me ♥Hi lovelies! ♥ Welkom op mijn blog. Ik ben Cindy, een 21-jarige marketing studente, die een grote passie heeft voor mode en beauty. Op mijn blog schrijf ik vooral artikelen over fashion, beauty, food en andere lifestyle gerelateerde onderwerpen.
Momenteel verblijf ik een aantal maanden in Brighton in Engeland. Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn avonturen!

Ik maak sinds kort ook video's, dus vergeet zeker niet om een kijkje te nemen op mijn Youtube kanaal: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers