27 februari 2010

Miu Miu Butterfly bag and Hermes bag ko's

Ik ben eruit. Ik ga de nude kleurige Miu Miu Butterfly bag en de zwarte Hermes bag bestellen op udresses.com via Paypal! Heb al geld laten overmaken van banksaldo naar Paypalsaldo dus dat kan zo'n 4/6 dagen duren voordat het geld erop zit.. Tegen die tijd moet ik het maar doen met foto's..





I like them so much!!!

26.02.10

Ik ging vrijdag met mam en pap naar Alkmaar! Eigenlijk heb ik helemaal niet zoveel gekocht maar één vestje (gelukkig hoefde ik die niet te betalen anders stond ik echt min op mijn bankrekening haha) bij de Vero Moda. Zit nu namelijk te sparen voor zo'n Miu Miu Butterfly bag (knock off) en voor een paar dingen dat ik wil gaan bestellen via Topshop. Echt, waarom hebben ze geen Topshop in Nederland!?





Oh nee nog 2 nachtjes dan begint school weer.. Het kan zijn dat ik niet zoveel post alleen als ik tijd heb! Nog een fijne zaterdag verder, liefs Cindy.

26 februari 2010

Topshop faves at the moment




Ik denk dat ik ze alle 3 bestel of de eerste 2 wanneer ik geld heb, want mijn geld is een beetje op..

Knock offs

Ik heb mooie knock offs gevonden van de Miu Miu Butterfly bag en Hermes, maar welke zal ik kiezen:




De Butterfly kost €31,88 incl. verzendkosten en de Hermes is €21,25 ook met incl. verzendkosten. Je kunt ze vinden op udresses.com en je kunt betalen met Paypal of met een credit card maar dat heb ik niet dus het moet wel met Paypal.. Duurt altijd zo lang.. Maar ja dan heb je wel wat! Dus welke zal ik nou kiezen? Help me!

Shopping items 2


Today's oufit
Black blazer: Lady Sting, €59,95 - Black poncho: Pieces, €19,95 - Brown striped shirt: Vila, €24,95

My new earrings (see older post)


Lightrose blouse, Zara €19,95

Details..

Black vest with ruffles on front, Zara €19,94

Long black lace top, Vero Moda €19,95

Details..

Hmmm.. Starbucks with double chocolate muffin! ♥♥

Bijoux Brigitte hairstuff, €5,90

Have a nice weekend everybody! Loves, Cindy
(The quality is so bad cause I couldn't find my camera!)
25 februari 2010

Fashion finds: sandals

Image and video hosting by TinyPic
Leuke bruine sandalen van Replay met franjes on top. Bij O'Moda zijn ze te koop voor €99,95.

Starbucks geopend in Antwerpen

Image and video hosting by TinyPic
Als je van plan bent een dagje te gaan shoppen in Antwerpen, kan je lekker pauzeren bij de pas geopende Starbucks in Antwerpen. Het coffee house is gelegen in een hal van het Centraal Station. Ook is het al de vierde vestiging in België.. Er zijn namelijk al Starbucks stores geopend op het luchthaven van Zaventem. Dus als je zin heb in wat lekkers kan je daar wat halen! :-)

Nog een fijne dag verder! Liefs, Cindy
24 februari 2010

Shopping items


Six bracelets €19,90 (with cjp discount)
H&M golden earrings €1,95
Vila brown/white striped shirt €24,95

Morgen post ik de rest van wat ik heb gekocht vandaag! Loves, Cindy
23 februari 2010

Blending brush

Het is vandaag echt zo mooi weer, een blauwe hemel en het zonnetje schijnt! Dus ben ik samen met een vriendin even de stad in geweest. Ik heb trouwens een blending brush gekocht bij de Hema. Ik wou er namelijk al heel lang eentje omdat je met en normale oogschaduw kwast niet goed kon blenden en ik wou geen harde lijnen in me arcadeboog dus daarom heb ik het gekocht, en het was maar €2,50!




Morgen lekker winkelen met mijn mams in Amsterdam!
Komt natuurlijk een post over. Liefs, Cindy

Twitter

Ik ben weer aan het twitteren geslagen sinds mijn vriendinnetjes ook twitter hebben.
Dus als je mij zou willen volgen (wat heel leuk zou zijn), hier is mijn link twitter.com/CindyN_

Liefs, Cindy
22 februari 2010

Te koop: Birkin knock-off

Ik verkoop hierbij mijn zwarte birkin knock off met kroko-details (tijdje terug besteld). Hij is te koop op de site van Sustilo voor (nu) €55 (dacht ik) maar toen had ik hem gekocht voor €45 euro.. Dus €10,- goedkoper.. Door de verzendkosten was het totaal rond de 50 euro en moest ik ook nog is bijna 1 maand wachtten. Ik heb hem niet gebruikt omdat ie kleiner was dan dat ik verwachtte. Dus hij is gloednieuw. Na 1 uurtje nadat ik hem had ontvangen, had ik hem te koop gezet op Marktplaats, alleen is ie nog niet verkocht. Als je interesse hebt, moet je even een berichtje achterlaten of mij een mailtje sturen! Dit is de link van mijn advertentie: klik hier.
Ik heb op de computer waar ik nu op zit geen foto's van de tas maar je kan het zien bij de advertentie. Liefs, Cindy
20 februari 2010

Topshop Chiffon Rose Waistcoat

Image and video hosting by TinyPic


I'm in loveeee ♥♥♥
19 februari 2010

UGG Spring/Summer 2010

UGG Australia heeft weer de lente/zomer collectie klaar staan in de winkels. In deze collectie zie je veel frisse, pasteltinten/kleuren terugkomen. Meestal worden de UGGs gedragen in de winter maar je kan ze ook best dragen in de lente/zomer doordat het schapenbont heel ventilerend werkt. De nieuwe collectie kan je kopen in de verkooppunten van UGG en online op bijv. Van den Assem. In deze shop verkopen ze alléén echte UGG Australia producten en is 100% betrouwbaar en wat ook fijn is je betaald namelijk geen verzendkosten.




Fijne weekend/vakantie allemaal! Liefs, Cindy
17 februari 2010

Post

Vrijdag komen meer berichten want nu heb ik even geen tijd door school, again..
En nog maar 2 dagen totdat het voorjaarsvakantie is, dan heb ik zeker tijd voor mijn blog!

Lots of love, Cindy
14 februari 2010

Valentine's day



.. and have a nice sunday/carnaval! Loves, Cindy
7 februari 2010

Outfitje

Vandaag weer een outfitje, het is namelijk al weer een tijdje terug dat ik er één heb gepost. Het is trouwens niet wat ik echt vandaag aan heb maar van een paar dagen terug. Ik dacht dat ik het al op mijn blog had gezet maar niet dus. Ik heb weer de bekende softpink ruffle dress aan van de H&M met daar overheen een lang bruine vestje van de Vero Moda (oh i love the Vero). Eigenlijk niet zo heel bijzonder maar ach.. En mijn haar heb ik ''gekruld'' met me Remington (dunne) krultang. Ik zal weer een keer posten (als ik tijd heb, maar dat zal vast wel een van deze dagen zijn want deze week heb ik bijna geen huiswerk joehoee!) hoe ik mijn haren krul want ik noem het niet echt ''krullen'' maar meer beachy-achtige slagen. Here's the picture.. (Without face cause it wasn't sharp enough).



Edit: de foto doet het niet in PNG, dan komt er geen plaatje dus ik heb hem in JPG gezet daarom is ie nu niet zo scherp meer..

Straks lekker Gossip Girl en 90210 kijken op de bank! Enjoy the last few hours of Sunday before the week's starting again! Bye bye, Cindy

Zoeva 88 ultra shimmer palette

Als ik een goed rapport heb, mag ik van mijn vader deze palette hebben. Hij lijkt echt heel erg op die van Coastal Scents. Ik heb er al één van CS, de 88 warm palette. Maar er was bij mijn bestelling iets fouts gegaan waardoor de palette pas 3 maanden later aan kwam.. Dus bestel ik nu maar gewoon bij zoeva-shop.de. En de verzendkosten zijn er veel lager. Bij Coastal Scents was het al 14 dollar, dacht ik, aan verzendkosten.. Bijna die hele palette dus. Het totaal dat je moet betalen bij Zoeva is rond de €21,-. Nu maar hopen dat mijn ouders me rapport goed vinden! (Hij is namelijk echt veeeel beter dan me vorige rapport moet ik zeggen..)




Het lijkt toch op elkaar?

Nu ga ik maar is weer aan me huiswerk! Nog een fijne zondag :-)

Liefs, Cindy


6 februari 2010

What am I doing right now?


watching The Hills..

Pink floral blouse

Vandaag ben ik weer naar de stad geweest. Ik moest mijn lenzen ophalen en had daarna nog een blousje gekocht! Hij is een beetje lichtroze maar niet poeder-achtig. En heeft hele schattige bloemen details aan de bovenkant. Ik had hem gekocht bij de lady sting voor €39,95.
Nu ga ik maar sparen voor donderdag!



Details..

Kisses, Cindy
5 februari 2010

River Island wants



Image and video hosting by TinyPic

Een fijn weekend iedereen! Liefs, Cindy
1 februari 2010

Sieradenrekjes

Zoiets moet ik echt hebben! Echt handig om zo je oorbellen/armbanden/kettinkjes opgehangen. Het is ook heel overzichtelijk en ziet er leuk uit in je kamer. Hier een paar foto's van trendymusthaves.nl:




Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Nu ga ik maar is aan me huiswerk.. Heb namelijk echt iets van 6 toetsen deze week. En maandag worden de cijfers voor het 2e rapport ingeleverd. Dus moet even goed me best doen, daarom kan het zijn dat ik tijdelijk niet meer berichten post.

Liefs, Cindy

♥ About me ♥



Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy
Topshop 160115 300x250
NL EN Womens 336x250

Followers