25 december 2009

Eerste post: Bagagedrager

Ik wil al eeuwen zo'n bagagedrager op mijn fiets. Maar elke keer  als ik van plan was om hem te kopen, was mijn fiets weer kapot. Maar ik ga hem van de week halen en ik hoop dat mijn vader het snel erop kan zetten! Misschien ook wel een leuk idee om een mandje erop te zetten. Dan kan je na een dagje shoppen, lekker al je tassen erin stoppen in plaats van alles aan je stuur! Het enige nadeel is, dat hij dan niet past in de fietsenrekken op school en ergens anders.. Ik koop eerst wel dit rekje en dan zie ik wel verder. Of ik het wel doe of niet! Wie heeft al zo'n bagagedrager? Dit is trouwens mijn eerste post! Ik hoop dat je het leuk vind, en ik zou het ook heel leuk vinden als je even een reactie achterlaat op mijn blog. Ik probeer elke dag een post/artikel te schrijven over beauty, fashion of lifestyle (o.a recepten). Alvast veel leesplezier :-)

3 reacties:

Shariz zei

nice profile.
bagagedrager heb ik, zo'n ding is echt handig! :D

Anoniem zei

echt leuk deze!

Jenifer zei

Ik heb zo'n ding en het is idd handig! :')

♥ About me ♥Hi lovelies! ♥ Welkom op mijn blog. Ik ben Cindy, een 21-jarige marketing studente, die een grote passie heeft voor mode en beauty. Op mijn blog schrijf ik vooral artikelen over fashion, beauty, food en andere lifestyle gerelateerde onderwerpen.
Momenteel verblijf ik een aantal maanden in Brighton in Engeland. Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn avonturen!

Ik maak sinds kort ook video's, dus vergeet zeker niet om een kijkje te nemen op mijn Youtube kanaal: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers