30 december 2009

H&M order


I ordered three things of h&m. Two of them were in sale and the amount was like €20,- euro!

- Cindy

30.12.09

Hellooo lovely people ;-) Ik ging vandaag even naar Alkmaar om te kijken wat ze in de sale hebben staan. Overal was het echt een bende, en tafels vol met kleding erop. Maar ik weet echt nooit waar ik moet beginnen dus ik begin er meestal niet aan om teleurstellingen te voorkomen.. Omdat als ik eindelijk een leuk shirtje/trui/vest/tuniek etc heb gevonden, blijkt ie weer niet in me maat te zijn.. En alsof €15,- een koopje is.. Nouja ik heb dus maar een jurkje bij de H&M gekocht, alleen niet is de sale, want ik kon toch niks vinden haha. En anders is het een beetje te basic en ik heb al genoeg basic kleding. Hier heb ik nog een paar foto's (ook van de sneeuw dat hier is gevallen) en in de trein een foto, oh ja als je vandaag of morgen met de trein reis krijg je 40% korting door het weer, maar dat riepen ze pas om toen we de kaartjes al hadden gekocht.. Echt heel slim..
Okée hier komen de foto's écht :-)



Uit het raam vanochtend.. Beetje vies weertje met alweer sneeuw..

Lopen naar het station

Mijn haar vandaag


H&M

Aanfoto's


- Cindy

Music is what feelings sound like

Ik post hier even tussendoor een heel mooi liedje dat ik van mijn nichtje heb!


Liefs, Cindy

29 december 2009

Perfums collection

Vandaag laat ik even mijn parfum collectie zien, met het aantal ml, prijs en of de geur lekker is en of lang blijft hangen!
Misschien heb je daar iets aan :-)


Naam: Morgen de Toi, Love de Toi
Hoeveel ml: 15 ml
Geur: Zoet, alleen het blijft niet zo lang hangen..
Prijs: €18,- (incl. body lotion)




Naam: Bruno Banani, Pure Woman
Hoeveel: 20 ML
Geur: Zoetig, en blijft wel lang hangen!
Prijs: €16,-




Naam: Ed Hardy
Hoeveel: 100 ML
Geur: Lekker geurtje, beetje zoet en fris. Blijft heel lang hangen.
Prijs: €65,- (In een geschenkset, met een mini spray en bodylot
ion)


Naam: DNKY Be Delicious, Shine limeted editon
Hoeveel: 50 ML
Geur: Fris met appeltjesgeur en blijft ook heel lang hangen en is goed te ruiken.
Prijs: €53,-



Naam: DNKY Be Delicious, Fresh Blossom
Hoeveel: 50 ML
Geur: Fris en zoetig, de geur blijft heel lang hangen.
Prijs: €54,-



Liefs, Cindy






28 december 2009

H&M Lente collectie

HEBBEN HEBBEN HEBBEN!
(Het past er niet helemaal op, sorry! Anders moet je er even op klikken)
27 december 2009

Random - 27.12








- Cindy

New new new

Bruno Banani Pure Woman, gekregen voor kerst.Beige poncho van Costes

Zwarte poncho, Pieces €19,95


- Cindy

Marktplaats

Ik verkoop sommige dingen ook op marktplaats omdat ik het niet meer gebruik of het ligt achter in mijn kast en wel wat geld kon gebruiken, dus als je interesse of vragen hebt kun je me altijd een mailtje sturen! Hier is de link, mijn marktplaats.En nu ga ik naar de stad, als ik terug ben, post ik wel even wat ik heb gekocht!

Bye bye, Cindy
26 december 2009

Wishlist

Bruine tas van de Invito, €39,95

Rokje met bloemenprint van de Mango, €29,95

Zwart jurkje met ruffles van de H&M, €29,95

- Cindy

Cupcakes gebakken



Het is vandaag Tweede Kerstdag, ik had wel even tijd over dus dacht ik laat ik maar is cupcakes bakken! Maar ik wou iets anders dan gewoonlijk dus ik heb een chocolade muffin gemaakt met gesmolten chocola binnenin (en deels vanille muffins)! Ik heb het gewoon gemaakt met een Gemak in een Pak van dr. Oetker - Muffins, want als ik ze zelf maak dan word het echt een ramp en niet echt eetbaar.. Had het namelijk al 5x geprobeerd.. En ze verkopen ook geen chocolade muffins in de winkel.. Nou ja hieronder heb ik nog een paar foto's:

Je hebt nodig: Muffins pak, 125 gr. boter, 2 eieren, 50 ml water en eventueel een reep chocola.

Dit is alles bij elkaar, moet je 1 minuutje mixen.

En zo ziet het eruit als je het hebt gemixt, nu verdeel je het in 2 kommen/bakjes, eentje voor vanille muffins en eentje voor chocolade muffins. Dan smelt je het chocolade au bain marie en dan voeg je het al roerend toe aan een bakje met muffin mix. Daarna bolletjes maken met 2 lepels en verdelen in de muffins vormpjes. Op 180 Celsius, 16 minuten in de oven zetten. (elektrische oven) Daarna kan je het versieren als je dat wilt.

Het resultaat!

- Cindy


25 december 2009

Zara website doet het niet?!


Veel van jullie zitten zeker met de vraag waarom de Zara website het niet doet op sommige computers. Maar ik heb nu een manier gevonden hoe je er wel op kan komen. Er staat bij die Zara website 'This site requires Flash 9 Player', dat betekend dus dat je Adobe Flash 9 Player nodig hebt om op die site te komen anders werken die plaatjes niet en dan krijg je steeds een rondje dat steeds laadt maar verder niks meer doet of de procenten hangen op een gegeven moment. Om te kijken welke versie je hebt kan je naar deze site gaan http://www.adobe.com/software/flash/about/ Dan zie je in het midden aan de rechterkant een hokje met 'Version Information' staan. Als je versie 10 hebt, werkt het ook niet, want ik had het op me laptop gedownload en toen bleef het laad dingetje nog steeds rondjes draaien. Ik heb overal gezocht maar versie 9 is bijna nergens meer te downloaden, en anders krijg ik steeds 'There is a newer version of Adobe Flash Player'. Dus voor iedereen die 9 hebben, hebben geluk! En als het niet werkt met Explorer of Firefox dan moet je Google Chrome downloaden: http://www.google.com/chrome/
Nu hoop ik maar dat het lukt! Veel succes!


Liefs, Cindy

Nageltjes gelakt!

Ik verveelde me dus ik dacht laat ik maar is me nagels lakken! Ik deed er wel 2 uur over.. Omdat telkens als ik een nagel had gelakt, weer iets had aangeraakt, dus toen zat er een deuk erin.. Nou dit is dus het resultaat:





What do you think of it?

Merry Christmas!


Maak er nog een leuke dag van (en morgen natuurlijk ook!) .

Loves, Cindy

Eerste post: Bagagedrager

Ik wil al eeuwen zo'n bagagedrager op mijn fiets. Maar elke keer  als ik van plan was om hem te kopen, was mijn fiets weer kapot. Maar ik ga hem van de week halen en ik hoop dat mijn vader het snel erop kan zetten! Misschien ook wel een leuk idee om een mandje erop te zetten. Dan kan je na een dagje shoppen, lekker al je tassen erin stoppen in plaats van alles aan je stuur! Het enige nadeel is, dat hij dan niet past in de fietsenrekken op school en ergens anders.. Ik koop eerst wel dit rekje en dan zie ik wel verder. Of ik het wel doe of niet! Wie heeft al zo'n bagagedrager? Dit is trouwens mijn eerste post! Ik hoop dat je het leuk vind, en ik zou het ook heel leuk vinden als je even een reactie achterlaat op mijn blog. Ik probeer elke dag een post/artikel te schrijven over beauty, fashion of lifestyle (o.a recepten). Alvast veel leesplezier :-)

♥ About me ♥



Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy
Topshop 160115 300x250
NL EN Womens 336x250

Followers